Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

jazzy 21:12, 30 cze 2016

Obie wersje są super, moim zdaniem, tylko weź pod uwagę, że przy drugiej wersji będzie więcej pracy, bo dojdzie więcej żywopłotu z cisa do cięcia i graby pospolite do firmowania na drabinie
Pogadaj z mężem, bo przecież on zakochany w żywopłocie z grabu, i co teraz?
anbu 13:22, 01 lip 2016

O jaki poukładany ogród tu powstaje, ślicznie A ja takie uwielbiam więc pozaglądam czasem do Cię
beata_m 13:23, 01 lip 2016

jazzy napisał(a)
Obie wersje są super, moim zdaniem, tylko weź pod uwagę, że przy drugiej wersji będzie więcej pracy, bo dojdzie więcej żywopłotu z cisa do cięcia i graby pospolite do firmowania na drabinie

te duże formowane też mu się spodobały powinno być dobrze ... choć mój eM czasem chyba ma mnie dość ... kupiłam dwie wiśnie umbry do wsadzenia z tył ogrodu ale po przymiarce w ogóle tam nie pasowały ... wsadziłam w nową rabatę (tą nad którą dumamy) a po jednym dniu wysadziłam bo też to nie to o czym marzyłam.
W końcu dostały miejscówkę (choć nawet Wam się wstydziłam przyznać ) no bo miało być pięknie - kurcze już chyba ponad dwa lata na O. a dalej czasem gafy strzelam. Zeby czasem, znaczy się często
beata_m 13:24, 01 lip 2016

anbu napisał(a)
O jaki poukładany ogród tu powstaje, ślicznie A ja takie uwielbiam więc pozaglądam czasem do Cię

Ania bardzo mi miło zaglądaj proszę i podpowiadaj sierotce, choć nie Marysi

no i oczywiście jak moje przedszkole własne pójdzie spać z chęcią wpadnę do Ciebie
beata_m 13:25, 01 lip 2016

jazzy napisał(a)

te duże formowane też mu się spodobały powinno być dobrze ... choć mój eM czasem chyba ma mnie dość ... kupiłam dwie wiśnie umbry do wsadzenia z tył ogrodu ale po przymiarce w ogóle tam nie pasowały ... wsadziłam w nową rabatę (tą nad którą dumamy) a po jednym dniu wysadziłam bo też to nie to o czym marzyłam.
W końcu dostały miejscówkę (choć nawet Wam się wstydziłam przyznać ) no bo miało być pięknie - kurcze już chyba ponad dwa lata na O. a dalej czasem gafy strzelam. Zeby czasem, znaczy się często
beata_m 13:27, 01 lip 2016

beata_m 13:30, 01 lip 2016

a no i moja kuleczka (PREZENT OD WUJKA) o średnicy jakoś około 1,2m
ale w środku gęsta więc jak się przyjmie okolę na maksa ile się da bo straszny olbrzymek z niej i zdominowała na razie całą rabatkę
Konieczki 13:34, 01 lip 2016

Ożesz w morde jakie piękne te inspiracje.
Jakie gafy - przecież ja latam z roślinami tu i tam a i tak przesadzam. Sama Danusia napisała kiedyś że podczas realizacji zmienia w projekcie nasadzenia
Moja droga jak tylko czasami to nie jest źle
Jazz jak Ty pieknie tworzysz.
czasem trzeba się pomeczyć aby uzysać piękne efekty.

Ps. A nie ma wujek na zbyciu więcej takich kuleczek?
jazzy 13:36, 01 lip 2016

O jakie wisienki Całkiem nieźle tam wyglądają. Nie chcesz ich tam?
Kula buksowa ogromna, rzeczywiście
Czy ona nie wchodzi w drogę przyszłym cisom?
Trawka ładnie wschodzi. A co planujesz tam po lewej stronie ścieżki?
anbu 13:36, 01 lip 2016

Mi wystarczy, że widzę te kulki i już się ślinię