Oluś jeszcze zupełnie nic .... niestety trzy kępki hakone mam ale pomysł z carexami też mi się bardzo podoba ... chciałam tam potem wsadzić mnóstwo czosnków i myślełam w czym liście czosnków ukryć: https://pl.pinterest.com/pin/490540584395350775/
jeszcze miałam myśl o runiance?! tylko to chyba ten sam odcień zieleni .... hmmm
dziękuję Beatko ... powiem Ci, że na mojej wiosce bukszpanów jest mnostwo szczególnie przy starszych domach ... ale jakoś tak nie mam odwagi zapytać, tym bardziej, że nie znam wielu ludzi stad ale czyms to moje kulkowisko trzeba podsadzic żeby niedoskonałości kulek zatuszować
racja!!! faktycznie hakone u mnie teraz wyłazi a carex to carex! Trawska będę musiała kupić bo nie mam na stanie wiec pewnie bardziej poczatkiem maja się wezmę za konczenia rabatki bo chyba w szkółkach jeszcze nie widzialam trawek
dekoracji świątecznych u mnie niestety nie było wcale oprócz koszyczka ze święconką .... ważne, że dom udało się ogarnąć i przygotować conieco do zjedzenia na zjazd rodzinny
a żeby nie było, ogrodowo staramy się nie próżnować choć tempo nasze do najszybszych nie należy donica tarasowa z płyt z odzysku //stąd łączenia//
a w następnej kolejce poduchy tarasowe czekają na konstrukcję
Takie działanie to ja rozumiem !! Beatka co to za płyty, z czego ?? Ciekawość mnie zżera. Fajnie to wygląda ! I super sprawa, że już gotowe, nic tylko postawić, ziemią wypełnić i sadzić