Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 10:48, 20 mar 2015

warzywnik zasłonięty rabatką, pewnie w około jakoś ale jeszcze nie wiem jak więc na razie tyle
Ewkakonewka 14:25, 20 mar 2015

O i wymyśliła pięknie Mi się podoba
jazzy 14:44, 20 mar 2015

Ale ja lubie te Twoje projekty!
Podoba mi się pomysł z warzywnikiem i rabatą z boku. Chyba że wolisz nie widzieć warzyw patrząc z tarasu Ja osobiście nie zasłaniałabym go ze wszystkich stron. Albo tylko z boku, jak narysowałaś, albo tylko od strony tarasu
ps. Co jest napisane na fioletowym i różowym pasku powyżej?
Zawsze mnie to intrygowalo
Buzka ogromna
leon60 18:09, 20 mar 2015

No i super warzywka delikatnie przysłonięte ale tak by nie zabierać im słońca. U siebie też zrobiłam rabatkę przed
babka 18:32, 20 mar 2015

Pomysłowa kobitka I cisy i projekt na warzywnik - ekstra pomysły
Co zdecydowałaś się dać pod hortensje ?
szemusia 18:49, 20 mar 2015

Ja też zapytam o przód hortensji? U mnie jeszcze bez towarzystwa są właśnie. Myślałam o rozchodniku, a pod nim żurawki. A Twój pomysł? Może cos zgapię

Ps. Rękę do rysunków to Ty masz...
Kacha123 18:52, 20 mar 2015

Bardzo fajny pomysł z warzywnikiem. Mnie też chodzi po głowie...
beata_m 22:26, 20 mar 2015

Dziewczęta lejecie miód na me serce
Ewcia bardzo mi miło
Marta Ty to dopiero bajerujesz właśnie nie chcę go ukryć bo w tych skrzyniach jak podglądałam u dziewczyn wyglądał bardzo szykownie
a na fioletowym pasku jesz napisane - BORÓWKI
a na różowym - MALINY
bo to to już mam sprawdziło się przy moich małych mężczyznach pierwszorzędnie, jak szli na podwórko pierwsze sprawdzali co jest do zjedzenia
teraz tylko troszku krzaki miejsce zmienily
Oluś - leon no właśnie skrzynie są zwrócone dłuższym bokiem na południe, żeby im ciepło było
Oluś-babka dzięki dzięki - a po hortensje już na 90% zgapione od Oli wyżej Amazon Mist
Beatka ja wiesz jednak chyba trawki bo moje vanilki przebarwiaja się ponoc na mocny róż - i jakoś tak mi się wydaje, że byłoby za różowo jakbym dała jeszcze róż. Ale widziałam takie zdjęcia u Any-art i pięknie się prezentowały więc ... kobieta zmienną jest
Kasia ja myślałam o warzywniku na przyszły rok, ale okazało się to najmniej kosztowną inwestycją z wszystkich moich pomysłów i dlatego się zdecydowałam. Miałam robić panele z drewna, ale suche drewno kosztuje trzy razy więcej. Więc w tym roku kupię tylko drewno i będzie sobie schło i czekało mam nadzieję na przyszły rok. Ale donica i ścianka będzie - materiał już jest dziś zakupiony
https://www.pinterest.com/pin/490540584388603761/
w tej wersji chyba mnie urzekła
beata_m 22:30, 20 mar 2015

A no i skrzynie gotowe, tz. prawie gotowe bo czekają na wybór impregnatu i na malowanie potem jeszcze ściąganie darni, kompost w kompostowni zamówiony no oby tylko te pomidory nie zawiodły
Kacha123 09:28, 22 mar 2015

Pinek super - świetnie to będzie wyglądało. Czekam na realizację.