Dziewczęta lejecie miód na me serce
Ewcia bardzo mi miło
Marta Ty to dopiero bajerujesz

właśnie nie chcę go ukryć bo w tych skrzyniach jak podglądałam u dziewczyn wyglądał bardzo szykownie
a na fioletowym pasku jesz napisane - BORÓWKI
a na różowym - MALINY

bo to to już mam sprawdziło się przy moich małych mężczyznach pierwszorzędnie, jak szli na podwórko pierwsze sprawdzali co jest do zjedzenia

teraz tylko troszku krzaki miejsce zmienily
Oluś - leon no właśnie skrzynie są zwrócone dłuższym bokiem na południe, żeby im ciepło było
Oluś-babka dzięki dzięki - a po hortensje już na 90% zgapione od Oli wyżej Amazon Mist
Beatka ja wiesz jednak chyba trawki bo moje vanilki przebarwiaja się ponoc na mocny róż - i jakoś tak mi się wydaje, że byłoby za różowo jakbym dała jeszcze róż. Ale widziałam takie zdjęcia u Any-art i pięknie się prezentowały więc

... kobieta zmienną jest
Kasia ja myślałam o warzywniku na przyszły rok, ale okazało się to najmniej kosztowną inwestycją z wszystkich moich pomysłów

i dlatego się zdecydowałam. Miałam robić panele z drewna, ale suche drewno kosztuje trzy razy więcej. Więc w tym roku kupię tylko drewno i będzie sobie schło i czekało mam nadzieję na przyszły rok. Ale donica i ścianka będzie - materiał już jest dziś zakupiony
https://www.pinterest.com/pin/490540584388603761/
w tej wersji chyba mnie urzekła