Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

babka 22:11, 05 paź 2015

Ale będziesz miała piękny kącik wypoczynkowy, już to widzę Donica świetnie wyszła i te barony na rabacie !!
Donicę bedziecie ocieplać styropianem ? jaka szeroka jest, w sensie środek między bloczkami, ile miejsca na rośliny ?

Ach, zapomniałam dodać że nie wolno Ci teraz chorować ! Ty się dziewczyno ubierz !!
beata_m 22:07, 06 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
Witaj pozwoliłam sobie odwiedzić Twój ogród i widzę, że się tutaj dużo dzieje

Hej Dominiko miło Cię gościć, ja wiem czy się dużo dzieje ... na razie przekopywanie i zmienianie kształtów z nasadzeniami krucho ale może na przyszły sezon
beata_m 22:08, 06 paź 2015

jazzy napisał(a)
Donica! Juhuuuuu!
Zdrówka!

Ja już prawie zdrowa, ino chłopaki do leczenia nadal ....
beata_m 22:09, 06 paź 2015

Kacha123 napisał(a)

Zdrówka Ci życzę!

Donica super - nawet w stanie surowym!

Dzięki Kasia dziś ziemią zasypaliśmy ... choć zasypaliśmy to za dużo powiedziane eM zasypał ja chodziłam za nim i wspierałam duchowo
beata_m 22:10, 06 paź 2015

siakowa napisał(a)

Nie wykrakala tylko ostrzegala

No i rację miała, skarpety grube już z szafy wyjęła i moc lipy, czosnków, smarowideł, masci, syropów odkrywa na nowo
beata_m 22:10, 06 paź 2015

Anda napisał(a)
Zdrowia zycze Donica super na placyku

Hej Ewcia miło, że wpadłaś i dziękuję za komplement
beata_m 22:14, 06 paź 2015

babka napisał(a)
Ale będziesz miała piękny kącik wypoczynkowy, już to widzę Donica świetnie wyszła i te barony na rabacie !!
Donicę bedziecie ocieplać styropianem ? jaka szeroka jest, w sensie środek między bloczkami, ile miejsca na rośliny ?

Ach, zapomniałam dodać że nie wolno Ci teraz chorować ! Ty się dziewczyno ubierz !!

Te barony wiesz, takie z własnej rozsady ale myślę, że w przyszłym roku się będą lepiej prezentowały
Donice ociepliliśmy (czyt. eM ocieplił) styropianem, foli już nie dawałam. Wiesz co Oluś wydaje mi się, że światło między ściankami to 45 cm ale jutro sprawdzę dokładnie.

No chorować nie mogę, nie ma czasu bo jeszcze tyle do zrobienia 75 cebulek tulipanów wsadziłam ... na kolanach brzuchem równając rabatkę inaczej się nie dało, a teraz czosnki do donicy musze w końcu posadzić skoro wreszcie już ją mam
Jana 22:35, 06 paź 2015

beata_m napisał(a)
i moja donica w końcu w stoi stan surowy co najmniej do przyszłego roku

bardzo fajnie wyszła
Jana 22:35, 06 paź 2015

beata_m napisał(a)
i moja donica w końcu w stoi stan surowy co najmniej do przyszłego roku

bardzo fajnie wyszła
Ewkakonewka 09:42, 07 paź 2015

Dawaj avatar w skarpetach z nogami w kominku bo zaraz pół O. będzie prychać i kichać
A tak poważnie przeczytałam o sadzeniu tulipanów ooooo matulu!!! Szkoda, że daleko bo bym Ci przyszła je posadzić, żebyś już tylko nie szorowała brzuchem po ziemi Ścianka z donicą jest fantastyczna. Dobrze, że czosnki nie w ziemię tylko w donicę to może ciut wygodniej będzie, szalooona
edit. aż sprawdziłam ile mam do Ciebie