Tak, sadzę bladoniebieskie co roku...i co roku je szlag tam trafia, mierzi mnie to
Dzwonki piramidalne...pierwsze słyszę! Zaraz popatrzę, dziękuję za sugestię.
Chcę! Tylko muszę wiedzieć kiedy siać, pikować, przesadzać...to nie jest bylina, prawda?
Tak, wiem Dalibyśmy radę, tyle, że ten weekend nam wypada z ogrodowych planów, znowu spina będzie
Pewnie, że zrobisz, chociaż 2 godzinki, to zawsze 2 godziny do przodu!!!
Bolą...rozruszamy się
Wszelki duch Pana Boga chwali...Kasia na forum!!! Naet myślałam o Tobie, jak do kompa siadałam, zawsze wtedy dzwonisz, jak na forum jestem Nawet telefon mam przy sobie, a Ty tutaj...nie mam pytań Cieszę się, że tu jesteś, znaczy się wiosna się na prawdę zaczęła
Przecież wiesz, że my z tych owsikowatych, Ty z innych
Dziękuję, bardzo miłe słowa mi piszesz
U nas też ładnie, Figuś na polach lata, obeschło i już na deszcz czekamy. Ale nie widać...
Odpocznę? Tak myślisz? Chyba nie...dwa dni balowania, łącznie z nocą. I jeszcze Cysia będzie Ale będę miała od niej pauzę, Marcelinka bardzo lubi też Basię, moją przyszłą synową, to oddech będzie
W pracy odpoczywam fizycznie, dam radę się zregenerować przez te prawie 5 dni
A potem znowu dłubanina ogrodowa, jeszcze nie mam dość
Och, gdzie nie zajrzą posprzątane, a u mnie wszystko na starcie łącznie z robotąW sobotę będę ogarniać.
Jedynak śliczny, ja mam białe, kilka kęp. Lubie je
Pierogi ja robię on tylko je ,,odgrzewa" ale jak by było trzeba to by ugotował, oczywiscie nie tak dobre jak mojeDzis robił wertykulacje a ja siedziałam w Horteksowej kawiarni i tęskniłam za ogrodem.
W necie piszą, że bylina. I kolega takoż zeznawał. Wszak bym się nim nie zainteresowała, jakby to było jednoroczne. Ja jednorocznych unikam - czasu brak i miejsc na parapetach (dwa koty w domu).
Nie wiedziałam, że masz tam aż tak wilgotno.
Rozpytam o szczegóły kolegę.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.