Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Mixtoorka 11:43, 08 lip 2015

Kindzia napisał(a)

To rozplenice Hameln, jeszcze nie mają kotków, ale lada moment powinny się pokazać...jeżeli ich nie zmiotła ta nawałnica ranna...

Dziękuję za odpowiedź, trzymam mocno kciuki.Oby straty były jak najmniejsze! Ściskam ciepło.
Kindzia 13:52, 08 lip 2015

Mixtoorka napisał(a)

Dziękuję za odpowiedź, trzymam mocno kciuki.Oby straty były jak najmniejsze! Ściskam ciepło.

W dalszym ciągu nic nie wiem. Jeszcze telefony nie działają.
boguslawa_ma... 16:05, 08 lip 2015

Zdjęcia są straszne,może u ciebie nie ma tak dużych strat
Kindzia 18:11, 08 lip 2015

boguslawa_madejska napisał(a)
Zdjęcia są straszne,może u ciebie nie ma tak dużych strat

W ogrodzie trochę niegroźnych połamańców tylko i masę bałaganu, ale u nas ogólnie nie jest źle. Sąsiadowi śliwę wyrwało... W dalszym ciągu nie ma prądu, są pozrywane linie, kable leżą na ziemi...pewnie nie tak szybko będzie.
malgorzata_s... 19:08, 08 lip 2015

Kasiu u mnie bez strat większych poza bałaganem Widzę że silną grupą jedziecieBuziaki i do zobaczenia My jedziemy już jutro. Niestety Jola nie da rady, jedziemy sami więc na powrót miejsce na roślinki albo pasażerów mamy
Kindzia 19:37, 08 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu u mnie bez strat większych poza bałaganem Widzę że silną grupą jedziecieBuziaki i do zobaczenia My jedziemy już jutro. Niestety Jola nie da rady, jedziemy sami więc na powrót miejsce na roślinki albo pasażerów mamy

To dobrze, że u Was w porządku.
Wesoło będzie w drodze
Wiem, że Wy jutro, bądźcie grzeczni Do zobaczenia Małgoś
Urszulla 20:59, 08 lip 2015

U Ciebie w Pszczynie to takie miejsce gdzie często pada grad albo jakieś dziwne zjawiska bywają. U mnie dziś nad ranem pokropiło z gradem ale spoko.
Milka 13:15, 09 lip 2015

Podziwiam cudowne lilie i liczę, ze nie masz szkód strasznych, że bałagan uprzatniesz, alez się działo, okropne te burze, wiem jakiego cykora miałam, jak w środku tej burzy byłam, leciały konary i grad...brr Kasiu buziaki
Kindzia 13:41, 09 lip 2015

Urszulla napisał(a)
U Ciebie w Pszczynie to takie miejsce gdzie często pada grad albo jakieś dziwne zjawiska bywają. U mnie dziś nad ranem pokropiło z gradem ale spoko.

Akurat grad to rzadko...to co mam zrobić Ula? Sprzedać?
Kindzia 13:55, 09 lip 2015

Milka napisał(a)
Podziwiam cudowne lilie i liczę, ze nie masz szkód strasznych, że bałagan uprzatniesz, alez się działo, okropne te burze, wiem jakiego cykora miałam, jak w środku tej burzy byłam, leciały konary i grad...brr Kasiu buziaki

Nie ma szkód wielkich, córcia z zięciem już coś tam uprzątnęli. Gradu nie było, silny wiatr tylko, u nas jakoś trochę łaskawiej, ale w centrum Pszczyny nabałaganiło bardzo. Trzeba przeżyć. Nie widziałam na własne oczy, nie mieli jak mi przesłać zdjęć, prądu nie ma w dalszym ciągu. Przed chwilą rozmawiałam z Elą z Kobióra, u nic taka sama sytuacja i podobno prądu ma nie być 4-5 dni...