Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Gocha 11:40, 28 sty 2016

Kasieńko jakbyś przypadkiem jakiś lilii miała za dużo i nie mieściłyby się w ogródku to ewentualnie byłabym chętna zaopiekować się nimi. Ziemię swoim 3 sztukom szykowałam dobrą - do dołka wsypywałam kompost piach ziemię normalną i torf. i chyba nie narzekały za bardzo. Chyba jeszcze kilka muszę kupić na wiosnę . U Ciebie lilie są piękne i nawet nimi zaraziłaś Kasię z ZG. Buziaki
Kindzia 18:52, 28 sty 2016

Kasik napisał(a)

Te lilie poproszę zaznaczyć dla Kasi.

I ten śnieg poomiataj, poszukaj swoich ciemierników i szykuj się do wiosny.

Tu już nie ma leniuchowania.

Po imprezie nie będzie już żadnych wykrętów.

Koniec świata!!!!! Lile będziesz sadzić Nie mam pytań Jak będą kwitły, to wtedy się z tymi różowymi przypomnij, to oznaczę. Z tymi białymi nie będzie kłopotu, bo je w jednym miejscu w kupie mam.

Leniuchowania???Jak pracuś teraz jestem najintesywniejszy w roku!
Impreza za tydzień dopiero I to Madzia będzie grała główne skrzypce. Ostatecznie moich jest tylko dwóch solenizantów, jej trzech
Kindzia 18:53, 28 sty 2016

boguslawa_madejska napisał(a)

Kasiu dziękuję -mam takie

Zapomniałam, że Ty masz przeróżniste...
Kindzia 18:54, 28 sty 2016

Madzenka napisał(a)
O cholewcia lili nie zamówiłam na sezon 2016!

To aż niemożliwe Marzenko
Kindzia 18:55, 28 sty 2016

Gocha napisał(a)

Kasiu - białych azjatyckich robali czy lilii

Myślisz, że takie robale też w mojej ziemi są???
Kindzia 18:59, 28 sty 2016

Gocha napisał(a)
Kasieńko jakbyś przypadkiem jakiś lilii miała za dużo i nie mieściłyby się w ogródku to ewentualnie byłabym chętna zaopiekować się nimi. Ziemię swoim 3 sztukom szykowałam dobrą - do dołka wsypywałam kompost piach ziemię normalną i torf. i chyba nie narzekały za bardzo. Chyba jeszcze kilka muszę kupić na wiosnę . U Ciebie lilie są piękne i nawet nimi zaraziłaś Kasię z ZG. Buziaki

U mnie nigdy lilii nie jest za dużo, ale chętnie się z Tobą podzielę Małgosiu. Rozumiem, że jest Ci obojętnie jakie? Postaram się pamiętać, ale nie zaszkodzi jak mi się w sierpniu, zaraz na początku, przypomnisz. Bo, że mam wykopać będę pamiętała...gorzej z tym komu mam wykopać!

Kasia zawsze mówiła, że nie lubi dalii, lilii, ostróżek i innych takich kwiatów Dalie w tym roku już u niej były, chce lilie...ciekawe kiedy do ostróżek się przekona
Bogdzia 19:58, 28 sty 2016

Kindzia napisał(a)

Kasia zawsze mówiła, że nie lubi dalii, lilii, ostróżek i innych takich kwiatów Dalie w tym roku już u niej były, chce lilie...ciekawe kiedy do ostróżek się przekona

Musi w tym roku . Jak można nie lubic ostróżek ??????
anabuko1 19:59, 28 sty 2016

Kindzia napisał(a)

U mnie nigdy lilii nie jest za dużo, ale chętnie się z Tobą podzielę Małgosiu. Rozumiem, że jest Ci obojętnie jakie? Postaram się pamiętać, ale nie zaszkodzi jak mi się w sierpniu, zaraz na początku, przypomnisz. Bo, że mam wykopać będę pamiętała...gorzej z tym komu mam wykopać!

Ja uważam,że każdy ogród z liliami jest dużo piękniejszy.
Ja mam ich juz sporo.a i tak co roku kilka dokupię
pozdrowionka
Bea 20:30, 28 sty 2016

Kasia, gdzie te krokusy.
U mnie ani śladu.

polinka 21:17, 28 sty 2016

Też uwielbiam lilie, w poprzednim ogrodzie miałam jakieś giganty 1,5m. ale niestety bez zapachu. Teraz kupuję cięte do wazonu aby choć trochę poczuć tą urzekającą woń.

Pozdrawiam Kasiu