Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 19:20, 28 maj 2016

Szybko przyroda działa, jeszcze wczoraj miałam dwa kwiaty piwonii drzewiastej, dzisiaj już ani śladu. Piękne są, ale bardzo krótko kwitną.
Róże zaczynają u mnie kolorki pokazywać...jakoś wydaje mi się wcześnie.

Wczorajsze zdjęcia, jak leci...

Kindzia 19:22, 28 maj 2016

Kindzia 19:23, 28 maj 2016

Alchymist, jemu się należy osobno

Kindzia 19:25, 28 maj 2016

reszta w pąkach, już niedługo

Kindzia 19:30, 28 maj 2016

anna_g napisał(a)

Kasiu gdzie kupiłaś to cudo? pewnie gdzieś jest napisane ale... ja tysiąc lat za murzynami jestem więc na pewno nie znajdę... A poszukuję czegoś na pniu - takim niewysokim - mniej więcej 110 do 140 cm... Pooglądałam fotki Palibina i toż to cudo cudne jest Twój młodziak też już jest uroczy.
Ogród na fotka Kasi z Zielonej - po prostu do katalogu - wypieszczony niesamowicie - gratuluję piękny jest.
Pozbyłaś się wrzosów czy się mi wydaje?
A w ogóle to pozdrawiam bardzo bardzo cieplutko

Matko i córko...chyba źle widzę ANIA!!! Już myślałam, że do nas nie wrócisz...bardzo się cieszę, że jesteś znowu

Kupowałam u Żurka i jest szczepiony na wys.1 metra. Nie znalazłam wyżej szczepionego.

Wrzosy mi się zestarzały, wykopane. Znowu posadzę w tym roku. Teraz miejsce czeka. Pamiętałaś

Wiesz, że się za Tobą stęskniłam... Paskudnico! Buziak
anna_g 20:00, 28 maj 2016

Dziękuję Kasiu - miło mi bardzo słyszeć takie słowa nawet ta "paskudnica" mi się podoba Mam nadzieję, że znowu będę częściej W zeszłym roku zamiast ogrodoterapii to raczej miałam fizykoterapię kręgosłup mi odmówił posłuszeństwa na długo i kiepsko było z pracami w ogrodzie niestety... ale teraz staram się nadrabiać i koniecznie potrzebuję natchnienia i inspiracji a gdzie ich szukać jak nie tutaj...
Kindzia 20:15, 28 maj 2016

anna_g napisał(a)
Dziękuję Kasiu - miło mi bardzo słyszeć takie słowa nawet ta "paskudnica" mi się podoba Mam nadzieję, że znowu będę częściej W zeszłym roku zamiast ogrodoterapii to raczej miałam fizykoterapię kręgosłup mi odmówił posłuszeństwa na długo i kiepsko było z pracami w ogrodzie niestety... ale teraz staram się nadrabiać i koniecznie potrzebuję natchnienia i inspiracji a gdzie ich szukać jak nie tutaj...

Najważniejsze, że wróciłaś

Kochana...ale już dobrze? Nawet niedawno Rysiu się o Ciebie pytał...dlaczego Cię nie ma na żadnym spotkaniu...a Ty biedna chora...

Dzisiaj patrzałam jak rosną ostróżki z Twojego targu Kawał ostróżek mam
anna_g 20:23, 28 maj 2016

Kindzia napisał(a)

Dzisiaj patrzałam jak rosną ostróżki z Twojego targu Kawał ostróżek mam

A to się cieszę. U mnie została jedna biedna pokręcona - leży na rabacie... Reszta z niewiadomych przyczyn po prostu znikła... Gdzieś czytałam, że one tak mogą mieć i znikać - hmmm... tylko dlaczego akurat u mnie hę? ale jak babka na targu będzie je znowu miała to chyba dokupię. Za to pół rabaty mam młodych jeżówek - zastanawiam się w jakim kolorze bo kiedyś kupiłam białe które okazały się żółte jak słoneczko - zostały bo żal mi było je wyciepać w sumie ładne - pewnie to te i zamiast niebiesko-rózowej rabaty będę miała żółtą
Urszulla 21:13, 28 maj 2016

Widzę że Ania się pojawiła, całkiem nieźle
Madzenka 22:10, 28 maj 2016

Czekałam na Twojego alchymista