Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

anna_g 19:26, 29 maj 2016

No i chciałam jeszcze powiedzieć że Ci wszystko pięknie kwitnie i faktycznie jakoś tak wcześnie... U mnie róże w pączkach dopiero... Łubiny masz cudowne i zaskoczyło mnie że to tegoroczne. Niemal lato w pełni masz. Cudnie

Kasiula wpadnij do mojego wątku - rozpisałam się dzisiaj okropnie ale ciężki tydzien w pracy mnie czeka więc będzie bieda tu zaglądać - a prośbę mam wielką do Ogrodowiczan oczywiście dotyczącą urządzenia rabaty która "zeszła na psy"
Madzenka 23:53, 29 maj 2016

Wcześniej niż zwykle u Ciebie róże kwitną?
Kindzia 08:26, 30 maj 2016

ewsyg napisał(a)
Ciachnę. Masz różę Eden Rose ?

Nie mam.
Kindzia 08:33, 30 maj 2016

anna_g napisał(a)

Katarzyno ja Ciem bardzo przepraszam ale ja również mam odmianowe jeżówki hahaha - wszystkie w renomowanej śląskiej szkółce zakupione - nawet jeszcze karteczki od nich mam - i cóż z tego że "White Swan" okazał się być Yellow Swan'em Aż jestem ciekawa które to mi się rozsiały, bo w zeszłym roku żadnych siewek nie było w tym roku - mnóstwo...
Dzisiaj pojechałam do Pisarzowic - głównie pooglądać drzewka szczepione na pniu i... i... paczam ja, paczam a tam stoi taki śliczny Palibin - oczywiscie malutki i szczepiony na wys. chyba ok 80 cm (więc dla mnie za mało) - no i tak pachnie i tak pacza na mnie i tak kusi... Dzielnie się oparłam, wyszłam, wsiadłam do autka - ale słyszę krzyk taki mnie wołający... Wysiadłam, wróciłam, kupiłam i mam Ale że ja ogródek mam mały to na razie nie wiem gdzie go wsadzić

Odmianowe Ci się sieją??? To chyba u Ciebie pierwszej Aniu

Hoduj te żółte, chętnie dwie przygarnę, jeżeli faktycznie żółte są

Co ja się naszukałam Palibina...w zeszłym roku na każdym kroku go w szkółkach widziałam, to gardziłam. Jak mnie w tym roku wzięło, to nigdzie nie mogłam go spotkać.
To myślę, że jak nosiłaś się z myślą posadzenia go u siebie, to bardzo dobrze zrobiłaś Mój już przekwitł i obcięłam go w sobotę. Niech się zagęszcza, bo jak widziałam u Gosi z Lublina...cudnego ma
Kindzia 08:36, 30 maj 2016

anna_g napisał(a)
No i chciałam jeszcze powiedzieć że Ci wszystko pięknie kwitnie i faktycznie jakoś tak wcześnie... U mnie róże w pączkach dopiero... Łubiny masz cudowne i zaskoczyło mnie że to tegoroczne. Niemal lato w pełni masz. Cudnie

Kasiula wpadnij do mojego wątku - rozpisałam się dzisiaj okropnie ale ciężki tydzien w pracy mnie czeka więc będzie bieda tu zaglądać - a prośbę mam wielką do Ogrodowiczan oczywiście dotyczącą urządzenia rabaty która "zeszła na psy"

Mnie się też wydaje, że wcześnie...Alchymist w maju??? Jeszcze tak nie było.

Jednego różowego łubina mogę Ci ukopać, okocił się Przyjedź na kawkę i sobie zabierzesz

Zaraz zajrzę do Ciebie, chociaż nie spodziewaj się po mnie cudów...słaba jestem z planowania na odległość
Kindzia 08:42, 30 maj 2016

Madzenka napisał(a)
Wcześniej niż zwykle u Ciebie róże kwitną?

Wcześniej trochę...a miały na koniec czerwca poczekać

barbara_kraj... 20:18, 30 maj 2016

Kindzia napisał(a)
Nocne postępy Alchymista

Niesamowite, że róże tak się z kwitnieniem rozpędziły! Cudne!
ewsyg 21:47, 30 maj 2016

A podoba Ci się róża Eden rose ?

chcesz tego irysa ?

Donia72 21:56, 30 maj 2016

Fajny ten irysek
Madzenka 23:36, 30 maj 2016

Alchymist zachwyci w tym roku!