Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 08:24, 02 kwi 2015

Bogdzia napisał(a)
Kasiu pawie obejrzałam , Fajne i stonowane. Jakieś ptaki tego rodzaju widziałam w OBI ale sie nie przyjrzałam dokładnie co to było.Śmieję sie z tego ze Cię wszystkimi moimi chorobami zarazam a po koperkowej już w zanadrzu mam następną kusicielkę , kto wie czy nie najlepszą z nich wszystkich.
Łukasz to u mnie Kasia sie zaraziła a zaraza przyszła z Bylinowego , dzis paczke dostałam , jestem mega zadowolona z ich roślin i pakowania.

Zarażasz mnie...dość skutecznie, powiedziałabym...aż się boję, co znowu szykujesz. Wodzisz mnie na pokuszenie
Kindzia 08:24, 02 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Kasiu dotarłam do Ciebie Śliczne te piwonie, muszę o nich poczytać
Pawie też superanckie i do tego nauczone porządku

Miło mi

I patrz jak szybko się porządku nauczyły
Kindzia 08:25, 02 kwi 2015

Milka napisał(a)

Zakwitna
Pawie cudowne, do tego wielki, gdzie i po ile?

Napiszę Ci na priva Irciu.
bdan 08:27, 02 kwi 2015

Kasia pawie super. Nie wydaja się na zdjęciu takie duże, koniecznie będziesz musiła sobie z nimi zdjęcie zrobić, żeby wielkość było widać
Kindzia 08:27, 02 kwi 2015

Agania napisał(a)
Kasiu, pawie cudowne....trzymaj w domu, bo faktycznie pofruną
ale mamy kołowrotek pogodowy....wiatr, grad, wichura, deszcz ze śniegiem, słońce i tak zmiana co 15 min
Buziak

Uwięzione są, nie uciekną
Szykują się znowu białe, wiosenne święta, co zrobić, wpływu nie mamy

Kindzia 08:32, 02 kwi 2015

anna_g napisał(a)
Pawie superanckie Co prawda zdjęcie nie oddaje ich wielkości i wyglądają wzrostem jak kurczaki ale staram sobie je wyobrazić że do uda...Ciekawa jestem gdzie je wkomponujesz choc myślę że u Ciebie w niejednym miejscu pasować będą.
Piwonia urośnie, i będzie kwitła - coby miała nie rosnąć... jak u mnie się trzyma to u Ciebie też będzie

Musisz mi na razie na słowo wierzyć, że są sporo większe od kurczaków A potem przyjedziesz i zobaczysz na miejscu, jak im je znajdę

Na razie wygląda na to, że mi w domu piwonie zakwitną. U nas rano 0 stopni było...rosną sobie na parapecie
Kindzia 08:34, 02 kwi 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, wpadłam tu od Bogdzi Twoje pawie zobaczyć - śliczniusie, a pooglądałam przy okazji świeżo wsadzone wiśnie i zakupy peoniowe Pozdrawiam

Podobają mi się te ptaszyska, na dodatek są porządnie zrobione.

Wiśnie...pierwotnie w planach jedna była, żeby widok sąsiadom na mój ogród nieco przysłonić...a 5 się posadziło...

Bogdzia mnie zaraża piwoniami
Kindzia 08:37, 02 kwi 2015

bdan napisał(a)
Kasia pawie super. Nie wydaja się na zdjęciu takie duże, koniecznie będziesz musiła sobie z nimi zdjęcie zrobić, żeby wielkość było widać

Fakt, nie wyglądają. Aż zobaczyłam na stronie sklepu co tam na temat wysokości napisali...78 cm...napisali Prawda
Mala_Mi 10:19, 02 kwi 2015

Ależ postów natrzaskane w 2 dni... gorzej niż u mnie

Doczytałam o płotkach antypsowych.. mój ślepy to teraz łazi po wszystkim i na wszystkim się wiesza.. wpada w krzaki, wywraca się i trzeba go wynosić.. na rabatach chyba my wyciągając go robimy większy pogrom. Ale to chyba jego ostatnia wiosna.. niech tratuje. Tulipany i tak wyrosły mizerne.

Pawie oryginalne.. piwonie piękne.. szkoda, że tak wolno rosną
Luki 11:14, 02 kwi 2015

Kasiu ja mam fotkę piwonii ITOH od Bogdzi bo kwitła jak byliśmy w maju, ale chyba mało kto zwrócił na nią uwagę mimo to nie będę drażnił

Ja w tym roku też poluję na piwonie, ale strzelam tylko w bylinowe