Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Skąpana w słońcu

Skąpana w słońcu

ewsyg 20:05, 14 cze 2019

jolanka napisał(a)
Piwonie i róże jak zawsze masz przecudowne, ale tym razem wiewiórka została gwiazdą
Nie wiem czy wiesz ale one plądrują ptasie gniazda, ładne to ale i drapieżne, pisklaki i jajka nie maja żadnych szans
Giardine będę musiała u siebie przesadzić bo słabo coś rośnie. Masz ja w pełnym słońcu?

Oj, a tak sympatycznie wyglądają wiewiórki. Nie wiedziałam, że są takie niegrzeczne.

Można powiedzieć, że już po piwoniach, teraz róże. Niektóre to już całkiem fajne egzemplarze.

Jeżeli chodzi o Giardinę, to ona u mnie rośnie chyba już 4 lata. Dopiero w tym roku pokazała swoje piękno. Rosła w pełnym słońcu, a od tego roku, od wschodniej stronie ma kratownicę.

Umęczona słońce Ghita Renaissance

Geoff hamilton

ewsyg 20:20, 14 cze 2019

ewsyg 20:27, 14 cze 2019

Szykuje się The Pilgrim

ewsyg 20:35, 14 cze 2019

Urszulla 10:07, 15 cze 2019

ewsyg napisał(a)

Oj, a tak sympatycznie wyglądają wiewiórki. Nie wiedziałam, że są takie niegrzeczne.

Można powiedzieć, że już po piwoniach, teraz róże. Niektóre to już całkiem fajne egzemplarze.

Jeżeli chodzi o Giardinę, to ona u mnie rośnie chyba już 4 lata. Dopiero w tym roku pokazała swoje piękno. Rosła w pełnym słońcu, a od tego roku, od wschodniej stronie ma kratownicę.

Umęczona słońce Ghita Renaissance

Geoff hamilton

Geoff był kiedyś na mojej liście poszukuję niskich przetaczników białych i niebieskich lub fioletowych- nie wiem czy takie są...(różowe ma sąsiadka to mogę mieć) bo u mnie coś kiepsko z szałwią - ślimaki zjadają albo nie bardzo rośnie.

Cudny maz ogród, róże obłędne i te pergole
Kasia_CS 09:11, 16 cze 2019

Ale cudowne różyczki u Ciebie! Zachwycam się Twoją Giardiną - moja co prawda w tym roku już o wiele lepiej kwitnie niż w zeszłym roku, ale to jeszcze nie to

A piruette.. nono spora panienka
Dorota123 22:29, 16 cze 2019

Bardzo spodobały mi się podpory drewniane do róż w lekko szarym kolorze. Niestety u mnie nie pasują ani szare, ani białe.
Kindzia 20:15, 17 cze 2019

Ewcia...ale się pozchwycałam!
Piękne irysy, lubię takie w konkretnych barwach. Swoich praktycznie nie widziałam, kwitły w czasie mojego urlopu i teraz straszą, a jeszcze przez jakiś czas nie dojdę do nich.
Róże mas cudne! Uwielbiam i Giardinę (będzie wielka, u mnie ma trzeci rok i wyłazi na dach), i Jamesa Galway (tak cudny kwiat, szkoda tylko, że nie większy...ale ideałów nie ma), i całą resztę
danuta_szwajcer 18:12, 19 cze 2019

Co jedna to piekniejsza, cudne te Twoje roze, bardzo mi sie podoba Piruette , i biała piwonia z żółtym oczkiem znasz moze nazwe? Tez zwrociłam uwage jak Dorota na te podpory w tym kolorze, bardzo pasują u Ciebie.Pozdrawiam
ewsyg 19:57, 20 cze 2019

Urszulla napisał(a)

Geoff był kiedyś na mojej liście poszukuję niskich przetaczników białych i niebieskich lub fioletowych- nie wiem czy takie są...(różowe ma sąsiadka to mogę mieć) bo u mnie coś kiepsko z szałwią - ślimaki zjadają albo nie bardzo rośnie.

Cudny maz ogród, róże obłędne i te pergole

Witaj Ula

Je jestem zadowolona z róży Geoff Hamilton. Podczas upałów wszystkie roślinki cierpią, róże rówież, chociaż nie mogę narzekać, są dzielne.

Białych, niskich przetaczników nie widziałam. Ja kiedyś miałam różowego i fioletowego.

Ula, dziękuję za miłe słowa

Róża Veilchenblau zachwyca.