Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:))

Mysza 10:54, 02 paź 2015

Anusia napisał(a)
Ogród dojrzewa, pięknie się dzieje. U mnie jeszcze daleka droga.

Aniu u Ciebie to znowu zmiany się szykująFajnie.
Mysza 10:54, 02 paź 2015

Agatek napisał(a)
Macham

Agatko odmachnę
Agania 11:26, 02 paź 2015

Pięknie dopieściłaś rabaty, stokrotka afrykańska u mnie w tym roku nędznie kwitnie, a jak u Ciebie?
MirellaB 12:51, 02 paź 2015

Hej Gosiu Widziałaś może czy mają jeszcze białe rozchodniki?

W tej ogrodniczej gdzie Ewunia mnie zawiozła to mieli latem. Byłaś może tam?

Jak będziesz gdzieś widziała to daj znać
MonikaH 13:23, 02 paź 2015

O rany Gosiu, jaka wtopa, wychodzi moje nieogarnięcie ogrodowiskowe. Przepraszam za pomyłkę. Ale o ogrodzie myślałam dobrym. Muszę w takim razie skoczyć do Ewy i dziękuję za dodatkowe informacje . Może jednak jeszcze dziś tam zdążę, bo doczytalam, że do 19.
zabaewa 00:17, 03 paź 2015

Biedna Monika - zakręciłyśmy nią na pętelkę Będzie kupa śmiechu jak się spotkamy wreszcie w większym gronie Czy Kuba Mirelki już wydobrzał ?
Gosiu - mróz Ci nie narobił szkôd ? U mnie poszły kanny i pomidory. Jutro będę szukać przepisów na zielone pomidory - mam aż trzy miski. O ostatniej cukini też mogę zapomnieć. Letnie kwiaty też są zważone. Przez e zimne noce zaczynam myśleć już poważnie o rzesadzaniu rôż, bo dotychczas nie miały zamiaru przestać kwitnąć i osnąć.
Mixtoorka 07:39, 03 paź 2015

Pod świerkiem wychodzą mi szafirki, ciekawe co będzie wiosną, hm.

wiosną będzie pięknie i niebiesko jeśli to niebieskie szafirki Nic im nie będzie ten typ tak a

Dziękuję za odwiedzenie Maluśkiewicza
anabuko1 07:41, 03 paź 2015

Umm a ja mam po sosną szafirki i żurawki
A wrzosy ładne
Mysza 09:45, 03 paź 2015

Agatko dziękuję
Jeśli myślisz o tych fioletowych kwiatkach jako stokrotce afrykańskiej( nie wiedziałam, że tak się nazywa a kupuję co roku ),to kwitła mi pięknie.Jest jednak na słonecznym stanowisku.Jedną miałam w półcieniu i już nie była tak urodziwa.

Mirelkorozchodników dawno nie widziałam w mojej okolicy.Jak Kuba, bo może gdzieś się umówimy na kawce?Może w Veronie??

Monika hi hi, czasami w biegu żyjemy i tak bywaA za pochwałę ogrodu dziękuję.Zdążyłaś po roślinki???

Ewuś jakoś te moje roślinki dają radę, trochę się poprzebarwiały i poskręcały.Dobrze, że w dzień mamy tak piękne słoneczko
Buziaczki kochana.

Karolinko dziękuje za odwiedziny i zapraszam przy czasieUspokoiłaś mnie z tymi szafirkami, uf.Wiosną jest tam niebiesko

AniuA ja ciągle niezdecydowana co tam dać, czy trawy czy żurawki i tak czejam.Muszę zerknąć do Ciebie
Gardenarium 09:47, 03 paź 2015

Przydałoby się jeszcze posadzić jakieś zimozielone, najlepiej coś żółtego - może trzmielinę? Będzie i ładnie i zgrabnie oraz ozdobnie cały rok. I to zielone pokołtunione nie będzie tak straszyć. Cebulowe łączymy z innymi roślinami, aby maskowały zasychające liście po przekwitnięciu.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies