Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 21:30, 13 sty 2016

Kochani, rok zaczął się kiepściutko. Mąż w szpitalu na neurologii, teść w szpitalu 100 km dalej. A tak pięknie, wesoło i rodzinnie przebiegły Święta! Nie mam czasu i głowy do ogrodu. Nawet nie miałam kiedy podjechać i zajrzeć co po tych mrozach . Czasem przed snem zaglądam do ulubionych ogrodów, dla uspokojenia myśli i ukojenia nerwów, ale siedzę cicho. Pamiętam o Was i pozdrawiam Wszystkich.
Nallar 21:42, 13 sty 2016

roma2 napisał(a)
Kochani, rok zaczął się kiepściutko. Mąż w szpitalu na neurologii, teść w szpitalu 100 km dalej. A tak pięknie, wesoło i rodzinnie przebiegły Święta! Nie mam czasu i głowy do ogrodu. Nawet nie miałam kiedy podjechać i zajrzeć co po tych mrozach . Czasem przed snem zaglądam do ulubionych ogrodów, dla uspokojenia myśli i ukojenia nerwów, ale siedzę cicho. Pamiętam o Was i pozdrawiam Wszystkich.

Same złe wieści Trzymam kciuki i przesyłam moc, dużo mocy. Pewna jestem że na forum jest więcej takich osób które będą Cię wspierały. Nie daj się, problemy sobie odejdą tylko trzeba mieć silę je przegonić i tej siły Ci życzę.
sylwia_slomc... 22:19, 13 sty 2016

Romeczko to dużo sił teraz Ci potrzeba żeby wszystko ogarnąćogród może poczekać , a na pogodę i tak wpływu nie mamy, . Trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyłoDobrze, że Panowie mają Ciebie
MirellaB 00:42, 14 sty 2016

Zdrowia kochaniutka dla wszystkich.
Ogród nie zając nie ucieknie
eda 09:28, 14 sty 2016

Romi kochana jesteśmy z Tobą wytrwałości będzie dobrze pozdrówka dla męża dużo zdrówka dla Was trzymajcie się ogród śpi sobie odpoczywa przyjdzie czas to ruszymy wszyscy buziaki

MirellaB 13:14, 24 sty 2016

Hej Romcia Jak się masz? Zajrzyj, odezwij się
roma2 21:36, 25 sty 2016

Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. To niewiarygodne, jak pomagają, choć znamy się tylko z forum. A może, aż z Tego Forum.
Wolniutko idzie ku lepszemu (tfu, tfu przez lewe ramię )

Pojechaliśmy na działkę, gdzieś tam pętają się w kadrach kule męża. Mam nadzieję, że tymczasowe.

Przyszły zagajnik brzozowy (dzięki osłonkom przeciwsarnowym widać gdzie w ogóle są )

roma2 21:40, 25 sty 2016

Była zima, dziś nie wiem, bo padał calusieńki dzień deszcz.

roma2 21:44, 25 sty 2016

O ptaszki dzięki Ogrodowisku dbamy, nawet jak nie miałam czasu ja, to dzieci jeździły

I na koniec ja. Szczęśliwa, że po miesiącu z hakiem zajrzałam na działkę.

Pozdrawiam Wszystkich jak zwykle, czyli baaardzo serdecznie.
sylwia_slomc... 21:48, 25 sty 2016

Zaraz będzie wiosna, to częściej zajrzysz, a życie się samo jakoś poukłada
Brzózki widać ,a pomiędzy nimi chyba derenie? Super będzie jak podrosną