Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

roma2 17:44, 01 gru 2015

Dzięki Kochani. Jestem z Niej dumna tak czy owak, bo jest świetną dziewczyną. Myślałam tylko cichutko, że poprzestanie na sukcesach w karate (wielokrotna mistrzyni Polski)i odpuści. A tu nagle MMA! Buuu bojam się jeszcze bardziej!
anka_ 18:05, 01 gru 2015

Romciu bardzo gratuluję takiej zdolnej latorośli. To wspaniałe jak rodzice, pomimo swoich obaw, wspierają dziecko.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 18:08, 01 gru 2015

roma2 napisał(a)
Dzięki Kochani. Jestem z Niej dumna tak czy owak, bo jest świetną dziewczyną. Myślałam tylko cichutko, że poprzestanie na sukcesach w karate (wielokrotna mistrzyni Polski)i odpuści. A tu nagle MMA! Buuu bojam się jeszcze bardziej!

Romcia ważne , że córa robi to co kocha I , że ma Taaaaaaką mamę
Mala_Mi 18:13, 01 gru 2015

Romcia... no to się nam dzieci udały.... adrenalina musi być.. na szczęście przy swoich dzieciach trochę się ustatkował, ale tylko trochę..
Zabronić nie możemy, możemy tylko wspierać Lepsze to niż jakby mieli się włóczyć z menalami po osiedlu
I gratulacje dla córci Te jestem z niej dumna, chociaż nie jestem fanka sportów których drugiemu się spuszcza łomot

http://www.cunazone.com/o-firmie/aktualnosci/wakeboard-nowa-dyscyplina-w-rzeszowie,art60/
eda 18:16, 01 gru 2015

O cho cho Gratki ogromne takiej córci Romcia obrończyni na te trudne czasy jak znalazł macham serdecznie paaaa uśmiechy na 102
roma2 18:34, 01 gru 2015

Mala_Mi napisał(a)
Romcia... no to się nam dzieci udały.... adrenalina musi być.. na szczęście przy swoich dzieciach trochę się ustatkował, ale tylko trochę..
Zabronić nie możemy, możemy tylko wspierać Lepsze to niż jakby mieli się włóczyć z menalami po osiedlu
I gratulacje dla córci Te jestem z niej dumna, chociaż nie jestem fanka sportów których drugiemu się spuszcza łomot

http://www.cunazone.com/o-firmie/aktualnosci/wakeboard-nowa-dyscyplina-w-rzeszowie,art60/

Ja też nie, ale jak napisałaś... są dorośli i możemy tylko wspierać. Jej wybór, choć go nie rozumiem...
Zajrzę na wrzucony link i do sklepu, bo my wszyscy lubimy na sportowo Dzięki Aniu.
MirellaB 18:51, 06 gru 2015

Roma macham do Ciebie Mniej zaglądam, ale pamiętam o Tobie Trochę choruję, więc mało piszę, bo palce bolą okrutnie
sylwia_slomc... 19:08, 06 gru 2015

Romeczko nic innego niż wspierać nie możesz zrobić mają prawo przeżyć życie po swojemu

Mirellka Tobie ręce odmawiają współpracy , a mnie nogi
Mira104 22:11, 06 gru 2015

Roma gratulacje dla córki i oczywiście dla Was, dziewczyna i taki sport hoho, żaden facet jej nie podskoczy A ogrodowo, to co czekamy do wiosny, chociaż mi już zaczynają wschodzić cebulki. Pozdrwiam
ewsyg 22:23, 13 gru 2015

Roma, gratuluje córci. Domyślam się, że nie masz łatwo. Ja bym się bała, oj bała