Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Mazury moja miłość - zakładamy ogród

anka_ 11:34, 16 cze 2015

Agato podobne objawy na pomidorach występują przy niedoborach magnezu, zerknij http://ipopom.inhort.pl/index.php?d=opis&id=211
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anabuko1 08:35, 19 cze 2015

Ja też na pomidorach się nie znam, to ci nic nie doradzę
Gardener27 17:48, 20 cze 2015

Agatek napisał(a)
Hej słoneczka moje
Powiedzcie mi co zrobić z pomidorami jak mają takie liście

Jeśli u Ciebie ostatnio padało może to być zaraza ziemniaka albo przesadziłaś z tą gnojówką

Mathildis 01:27, 22 cze 2015

Agatek napisał(a)
Wiecie co ja mam mały problem, bo mój M nie przepada za kwiatami, woli właśnie samo zielone, jakieś iglaki i krzaczki, ten zakątek właśnie chciał taki, a żeby były jakieś kolory to wybrał sobie różne rodzaje, z żółtymi końcówkami czy w kolorze niebieskawym, każdy z nich jest niby do cienia, do lasu i ma rosnąć max 0,5 m w górę i to baaardzo długo :_) ciekawe ile w tym prawdy

Mój eM też chciał taki właśnie ogród, ale ponieważ ja w nim pracuję więcej niż on to robię po swojemu ... no ale obiecałam, że dosadzę kilka "choinek"
Agatek 11:11, 22 cze 2015

Gardener27 napisał(a)

Jeśli u Ciebie ostatnio padało może to być zaraza ziemniaka albo przesadziłaś z tą gnojówką

Przemku może to i ta zaraza z gnojówką na pewno nie przesadziliśmy
chociaż deszczu to też jak na lekarstwo, ale akurat jakby to po nich wyszło
Agatek 11:12, 22 cze 2015

Mathildis napisał(a)

Mój eM też chciał taki właśnie ogród, ale ponieważ ja w nim pracuję więcej niż on to robię po swojemu ... no ale obiecałam, że dosadzę kilka "choinek"

ach jak to my mamy ciężko z tymi eMami
iwka 11:17, 22 cze 2015

ja mam ze swoim dobrze, bo on nieogrodowy, mam spokój, ale czasami męska ręka by się przydała w cięższych pracach.
rozark 11:22, 22 cze 2015

iwka napisał(a)
ja mam ze swoim dobrze, bo on nieogrodowy, mam spokój, ale czasami męska ręka by się przydała w cięższych pracach.

właśnie, jak coś potrzebuje to muszę brata wołać
Agatek 12:52, 22 cze 2015

Na szczęście mój mi pomaga ale cholera zaczyna i wymagać
on lubi jak jest tylko zielone ale poprzemycam coś jak nie to już uzgodniliśmy, że będzie kilka miejsc z kwiatami

byłam w weekend na działce ale nie zdążyłam żadnych zdjęć robić bo natyraliśmy się niemiłosiernie wkopywaliśmy kabel pod prąd czuję wszystkie mięśnie i kosteczki

wracając mieliśmy przykrą sytuację zatrzymaliśmy się na parkingu leśnym na chwilkę i znaleźliśmy porzuconego młodego psa
ech, że ludzie nie mają sumienia
AnnaCh 15:11, 22 cze 2015

Agatek napisał(a)
byłam w weekend na działce ale nie zdążyłam żadnych zdjęć robić bo natyraliśmy się niemiłosiernie wkopywaliśmy kabel pod prąd czuję wszystkie mięśnie i kosteczki

W weekend to chyba wszyscy tyrali Na Ogrodowisku była taka cisza
Co z pieskiem?