Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Mazury moja miłość - zakładamy ogród

Agatek 15:24, 22 cze 2015

z bólem serca odstawiliśmy pieska do schroniska mamy już psiaka ze schroniska a w bloku mieszkanie za małe szukamy mu domu, oby się udało
AnnaCh 16:18, 22 cze 2015

Oj, to faktycznie przykro. Ale pewnie wezmą go jacyś dobrzy ludzie i będzie miał super dom
kachat 16:45, 22 cze 2015

Agatku, dobrze, że choć tyle zrobiliście - gdyby tam został gdzie był to albo by go coś rozjechało, albo by z głodu padł, albo jacyś źli ludzie by mu krzywdę zrobili... W schronisku warunki są gorsze niż tragiczne, ale lepiej już aby tam był niż np. na drodze rozjechany. Jak macie fotki malca to ogłoście koniecznie na gumtree i na olx, stamtąd najwięcej zwierzaków idzie do domów, a i tutaj też mamy wątek zwierzakowy, można go tam wrzucić, może się ktoś zakocha

W kwestii ogrodowej, to ja też lubię zielone, i choć wstyd trochę się przyznać, to jak nigdy drażniły mnie tej wiosny kwiaty kupionych jesienią ciemnoróżowych różaneczników. Nie mogłam się doczekać, aż opadną i odkryją piękne, ciemnozielone rodkowe liście, i już mnie ręce świeżbiły, by je poobrywać Muszę coś z tym zrobić, coś poprzesadzać, bo normalnie jak zawsze czekam na rozkwit rodków tak teraz patrzeć na nie nie mogłam. Chyba przesyt kolorów nastąpił po prostu, a nie sądziłam że to możliwe
Agatek 18:55, 22 cze 2015

Dziewczynki trzymajcie kciuki mocno chyba mamy dom dla psiaka
anka_ 18:59, 22 cze 2015

Ja bardzo mocno trzymam. Sama mam dwa po traumatycznych przejściach i nie ma cudowniejszych psiaków.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gardener27 19:00, 22 cze 2015

Ja moją sunię przygarnąłem bo nikt jej nie chciał Teraz sobie nie wyobrażam żeby jej nie było
kachat 19:23, 22 cze 2015

Ale szybka akcja! Byle tylko domek wart był pieska
AnnaCh 19:33, 22 cze 2015

Super, że piesek znalazł dom
Agatek 19:36, 22 cze 2015

anka_ napisał(a)
Ja bardzo mocno trzymam. Sama mam dwa po traumatycznych przejściach i nie ma cudowniejszych psiaków.

Gardener27 napisał(a)
Ja moją sunię przygarnąłem bo nikt jej nie chciał Teraz sobie nie wyobrażam żeby jej nie było

ale z Was dobre duszyczki
ja też mam piesia po przejściach, została wyrzucona jak była szczenna
Mathildis 19:36, 22 cze 2015

AnnaCh napisał(a)

W weekend to chyba wszyscy tyrali Na Ogrodowisku była taka cisza
Co z pieskiem?

hehehe dziś ruch bo pada i nikomu w deszczu nie chce się w ogrodzie dłubać
trzymam kciuki za dom dla psiaka