Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Loosiuu 22:41, 15 cze 2015

Ale ty masz śliczną tą rodgersję! Kiedy moja będzie wyglądać tak wyjściowo?

tusiawka 22:45, 15 cze 2015

Śliczności u Ciebie jak zwykle.
Konstancja30 22:47, 15 cze 2015

Madżen po godzinie jestem na bieżąco z obrazkami ... z tekstem mniej dokładnie niż bym chciała ale odpaliłam iż u Ciebie jest Burgundy a u mnie Rapsody ... to tłumaczy inny odcień ... i anuluje ostrzeżenie względem eksmisji ...

no i ... róże róże róże ... to jest to ...

nie mogę się nie oburzyć faktem iż twój James jest innym Jamsem niż mój ... mój kurdupel na chwilę obecną ( a nie słyszałam by róże upodniały się do właścicieli ... gdybym słyszała to nie miałabym sumienia kupić nawet jednej ) ... w dodatku łodygi wiotkie ... i chłopak trze licem znaczy kwiatem o trotuarrr ... podobnie jak większosć gracji ... wytłumacz mi dlaczego one u Ciebie wszystkie stoją na baczność ...

pozdrawiam i dziekuję za piękny spektakl
wiunia 23:02, 15 cze 2015

Piękne róże i buksiki tak elegancko przycięte
Pozdrawiam Marzenko!
lorka 23:02, 15 cze 2015

o a ja właśnie u nawigatorki pytałam się o lavender ice, czy ktoś ma.. zastanawiam się nad nią.. tylko nie wiem czy ona bardziej różowa czy właśnie lavendowazdjęcia z sieci przekłamują kolor..a zakochałam się w niej
Mala_Mi 23:10, 15 cze 2015

Madżen.. nie opuszczam u ciebie niczego, ale tak jak Konstancja.. obrazki, obrazki ,obrazki.. 20 stron zaległości .
Stipa, bukszpany i róże.. znak formowy Madżen.. czekam na Annę i Szekspira ..
Rench 23:31, 15 cze 2015

To teraz jeszcze bardziej będe się trzęsła,żeby tej czekoladki nie wyplewić
Pięknie je wyeksponowałaś,jak wszystko z resztą. Gdzie nie spojrzeć,wszystko dopracowane. Tylko pozazdrościć pozostaje
Co ta kruszyca robi różom,nie mogę wyszukać. Ja się durna zachwycałam tym żuczkiem kiedy w róży siedział....
05:49, 16 cze 2015
Madzenka napisał(a)

no jak widzę to zdjęcie to się dopominam o wykład dotyczacy sadzenia róz w kupie

tu sa 3 lub 4 krzaki wsadzone w jednym miejscu?
06:04, 16 cze 2015
testuj carex elata ...bo sie zastanawiam czy tatarak czy carex ....bo do hakonechloa nie pałam miłością ...beznadziejnie wolno rośnie u mnie i ginie w zimie. ( przesadze ja w wilgotny cień to moze sie ocknie)

nawigatorka 08:01, 16 cze 2015

eee_taam napisał(a)
testuj carex elata ...bo sie zastanawiam czy tatarak czy carex ....bo do hakonechloa nie pałam miłością ...beznadziejnie wolno rośnie u mnie i ginie w zimie. ( przesadze ja w wilgotny cień to moze sie ocknie)

Też się nad tymi dwoma zastanawiam.tylko czy tatarak nie będzie miał u mnie za sucho?