Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madzenka 19:16, 22 wrz 2015

Ensata napisał(a)
Aspiryne tez na nowo pokochałam, a mialam na nia focha, że taka zwykła. Za to jak inne odpadły, a ta nadal kwiatem sypała, to się odfochowałam.

Moja rosnie u mnie 3 sezon, co roku mocniej i piekniej kwitnie. Od ponad miesiaca chyba juz nieprzerwanie tłoczy drugi raz
Madzenka 19:17, 22 wrz 2015

malkul napisał(a)

walcz Marzenko, dzielna babo

Walczę z Ego od lat, bezskutecznie
Madzenka 19:18, 22 wrz 2015

Pszczelarnia napisał(a)

Bardzo ładnie wyszła rewolucja. Bryły układane pasmami. I kule. Trawy zawilce, nieco róż. Mocne roślinne bryły. Piękna jesień u Ciebie.

Dziekuje Ewo, kontroluje busz mam nadzieje, coraz bardziej skutecznie.
Madzenka 19:19, 22 wrz 2015

Margarete napisał(a)
Piekne foty i rewolucja udana...jak bys nie napisała co zrobiłaś to nie wiem kedy bym sie dopatrzyła..

Moja wizyta wekendowa we Wrocławiu odbyła sie zgodnie z planem ale niestety z róznych przyczyn w sobote nie wyrobiłam sie do szkółki do pani Beaty K.... wiesz jak to bywa najpierw są do załatwienia wszystkie inne sprawy ważne dla innych członków rodziny a na końcu to co dla mnie ważne....)i juz było za późno........a w niedzielę tam nieczynne......musze załatwic temat telefonicznie a odbiór zorganizowac sobie inaczej albo poczekam do października bo ja teraz to co najmniej raz w miesiącu odwiedzam Wrocław.

Bardzo mi zależy na tej róży Mustead wood i do tego wszyscy ja chwalą...nie tylko u nas na O.

Małgosiu a ma jeszcze MW?
Madzenka 19:20, 22 wrz 2015

Milka napisał(a)
Wiem, że stale tniesz swoje laurowiśnie, może z powodu odmiany one inaczej się zachowuja, kwadraty super. Moje nadal nie tnę, jakoś tak idą sobie, ale zdrowo, wielkie liscie i jakoś ostatnio nic ich nie podżera, poszło do rodków

Irenko te kwadraty to mińiaturowa laurowisnia Gajo. Etna i NN jest tak ekspansywna, ze trudno z niej zywopłot 2 M utrzymac a otto lucken albo grzyb albo krewetki mi wyżarło. W sobote wykopie i sprawdze korzenie
19:21, 22 wrz 2015
co to za czarna lista ?? Goethe???

coś ty jej zrobiła???
Filomena 21:59, 22 wrz 2015

Madzenka napisał(a)
Miłość różana

Falstaff wciąż zawodzi obfitością kwitnienia

Ja też jestem swoim F. rozczarowana, ale u mnie dużo cienia. Jakie stanowisko ma Twój Madżenko?
Mala_Mi 00:50, 23 wrz 2015

Mój F, ani jednego nie ma do powtórki.. .... postraszę że wyciepię
Madzenka 06:38, 23 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
co to za czarna lista ?? Goethe???

coś ty jej zrobiła???

Moze z 5 kwiatów w ciagu sezonu wydał i ma długie, prawie 2 M badyle.nie spełnia moich kryteriów rózy idelanej. Daje mu rok na rehabilitacje, w orzeciwnym razie wyeksmituję do teściowej
Madzenka 06:39, 23 wrz 2015

Filomena napisał(a)

Ja też jestem swoim F. rozczarowana, ale u mnie dużo cienia. Jakie stanowisko ma Twój Madżenko?

Mój ma duzo słońca, ale podobnie jak Gotehe dostaje żólta kartkę. Ale trzeba poczekać min rok, bo to jego prawdziwy pierwszy sezon u mnie. Niestety roze w pierwszym sezonie nie zachwycają