Stipa odrasta, ale bardzo nierówno. Właściwie rosną tylko młode źdźbła, te które nie miały kłosków. Te z klosami są już suche, więc nie urosną. Mimo to stwierdzam, że decyzja o cięciu była zdecydowanie słuszna - leżąca stipa wyglądała nieciekawie, a teraz mam ładne szczecinki
Trawa faktycznie podobna do Amazon Mist Skoro nie Frosted, to może być Amazon. NA zdjęciach bardzo podobna. Dzięki za identyfikację
Mnie też nauczyło Ogrodowisko
I właściwie teraz, jak nie znam nazwy, to raczej nie kupuję. Ale ta trawa wyjątkowo mi się podobała
A swoją drogą to zastanawiające jest podejście sprzedawców - handlować czymś, czego się nie zna?!
Mirella, właściwie nie wiem, czy bardzo ją chcę, bo "na żywo" jej nie widziałam Przewija mi się na różnych wątkach i jak kupilam moją nn to mi pasowało do opisu...
Mówisz, że nie zachwyca? To nie będę żałować, ze to nie Frosted Dzięki
Na Amazon Mist też pasuje. Choć na zdjęciach jest bardziej rozłożysta, pokładająca sie, u mnie raczej nie. Trudno jednak stwierdzić...
Gosiu - dzięki za słowa pocieszenia
Znajomi się śmieją, że to znak rozpoznawczy mojej posiadłości - jeszcze nikt jadąc do mnie pierwszy raz nie zabłądził