Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Prawie - jak ogród

Prawie - jak ogród

ren133 09:40, 20 lip 2016

Pozdrawiam
A jak tam Twoja nowa rabata?
MirellaB 07:53, 26 lip 2016

Puk puk
szemusia 21:41, 01 sie 2016

Hej, dziewczyny
Jestem, jestem - u mnie trochę wakacyjnie, trochę wyjazdowo... i tak leci

Mirelka - zagladam do Ciebie, ale masz takie tempo zakupowe, ze nie nadążam
W sprawie red baronów nie pomogę - u mnie wyjątkowo czerwone i nawet zdążyłam je rozmnożyć. Ale czytałam, że ten nawóz do pomidorów skuteczny. Ja z red baronem miałam zabawną historię - nie chciał sie przebarwiać, jedynie obrzeża robiły się delikatnie czerwone, a reszta uparcie zielona. Za to szedł w liście - miał ładne, duże przyrosty. Jesienią wreszcie załapałam, że ja mam green barona, a nie red barona... W szkółce musieli pomylić sadzonki... Do tego strasznie się rozlazł. Teraz znalazł miejscówkę w donicach i nawet ładnie prezentuje się na tarasie
Niezmiennie podziwiam Twoje róże

Renia - temat psa zgłębiłam u Ciebie Nic mądrego do powiedzenia nie miałam, bo u mnie tylko kundelek podwórkowy, ale wypuszczany wieczorem z kojca i raczej większych szkód nie czyni
szemusia 21:53, 01 sie 2016

Ogródkowo coś tam ostatnio działam, choć muszę przyznać, ze lenia ogrodowego zaliczyłam Natura ogrodnika jednak wygrała i pazurki już ziemią ubabrane
Poczyniłam trochę zakupów - wreszcie udało mi się dokupić i wsadzić hortensję, która wypadła - magical moonlight. Długo na nią czekałam, ale udało się.
Sukcesywnie zaopatruję się też w trawy - po wysłuchaniu podobnych opini w różnych szkółkach, że minionej zimy padła większość traw, pocieszam się, że nie był to mój błąd i uzupełniam braki Zakupiłam trzcinniki, miskanty variegatus i grosse fontaine.

Niestety, w między czasie musiałam oddać laptopa do serwisu, więc dokumentacji fotkowej nie podam Ale oboecuję, że nadrobię zaległości
ren133 22:17, 01 sie 2016

szemusia napisał(a)
Ogródkowo coś tam ostatnio działam, choć muszę przyznać, ze lenia ogrodowego zaliczyłam Natura ogrodnika jednak wygrała i pazurki już ziemią ubabrane
Poczyniłam trochę zakupów - wreszcie udało mi się dokupić i wsadzić hortensję, która wypadła - magical moonlight. Długo na nią czekałam, ale udało się.
Sukcesywnie zaopatruję się też w trawy - po wysłuchaniu podobnych opini w różnych szkółkach, że minionej zimy padła większość traw, pocieszam się, że nie był to mój błąd i uzupełniam braki Zakupiłam trzcinniki, miskanty variegatus i grosse fontaine.

Niestety, w między czasie musiałam oddać laptopa do serwisu, więc dokumentacji fotkowej nie podam Ale oboecuję, że nadrobię zaległości

No to trochę dlugo Cię nie było ... ale mam nadzieję, że wkrótce się zrehabilitujesz i zasypiesz nas całym mnóstwem zdjęć

PS a gdzie mają trzcinniki i jakie? bo wiesz ja poszukuję KF
szemusia 22:27, 01 sie 2016

Reniu, obawiam się, ze zanim mi tego lapka naprawią, to zdjęcia zdążą stracić ważność...
Chwilowo trzeba mi wierzyć na słowo

Odbierz priv...
Bogdzia 07:05, 02 sie 2016

U siebie prosiłam Cie o zdjecie rh ale widze ze nic z tego jak sprzęt ma awarię. Zrób tak jak pisałas , wiosną o nim pogadamy.
MirellaB 07:10, 02 sie 2016

Z tym Red Baron, który okazała się Green Baron to mnie rozbawiłaś
Niech tego laptopa szybko naprawiają
szemusia 21:10, 02 sie 2016

Bogdzia napisał(a)
U siebie prosiłam Cie o zdjecie rh ale widze ze nic z tego jak sprzęt ma awarię. Zrób tak jak pisałas , wiosną o nim pogadamy.

Właśnie awaria sprzętu
Dziś już opryskałam leczniczą miksturą i mam nadzieję, że będzie ok
Dziękuję, Bogdziu, za pomoc
szemusia 21:13, 02 sie 2016

MirellaB napisał(a)
Z tym Red Baron, który okazała się Green Baron to mnie rozbawiłaś
Niech tego laptopa szybko naprawiają

Wiesz, moja mina po tym "odkryciu" nie była początkowo wesoła
W sprawie lapka niestety cisza