super ten pomysł z lustrami
nie wiem czy zaszły zmiany na tej rabatce, bo szukałam ale nie znalazłam
kulki koniecznie posadz przed lustrami będziesz miała optycznie więcej czyli np. jak przed każdym lustrem posadzisz symetrycznie w osi lustra po 3 to na jednym lustrze będzie 6 jednocześnie pod kątem też będzie więcej. A pomiędzy trawki wtedy zwolni się miejsce przed podmurówką i tam spokojnie dasz ekranik z cisa, a klonika wysuń bardziej do przodu przed ekranik, i posadź na środku ekranika i też kolnik będzie się odbijał
Niezmiennie podoba mi sie lustro z klonem. Szkoda ze moj eM kategorycznie jest na NIE
Opcja z bluszczem bedzie dobra
Co to za trawka? Stipa czy Frosted Curls?
Pozdrawiam
Cześć Kasiu zmiany na rabacie nie zaszły, bo nie chcę już nic robić dopóki dopóty nie będę pewna na 95% że będzie dobrze Z tego co zrozumiałam Kasiu to radzisz, żeby klona umieścić centralnie na środkowym lustrze czy tak? Z wysunięciem go do przodu raczej mi nie wyjdzie, bo zwyczajnie nie mam miejsca i gdybym to zrobiła to wejście do szopki (która mam nadzieję powstanie) będzie utrudnione. Dzięki za zaangażowanie.
od tego czasu nic się z oczkiem nie działo, no bo wiesz był długi weekend. Mam nadzieję, że do weekendu mój M. skończy palisadę i będę mogła przesadzić klona i dalej sprzątać mój ogródeczek.
Mój M. był kategorycznie na "nie" w sprawie "rynienki", którą woda będzie spływać do oczka, a teraz je buduje być może Twój też da się przekonać. Na mnie też ludzie patrzą z politowaniem jak mówię, że zrobiłam sobie lustra w ogrodzie ale jestem z nich naprawdę zadowolona, bo bardzo powiększają moją malutką przestrzeń, a do tego zasłaniają nas od sąsiadów.
Trawka to zeszłoroczna stipa, która na szczęście przezimowała.
chodziło mi bardziej o to aby klona przesunąć do przodu i w lewo, między tą kratownicą (jak dobrze widzę) a lustrami czyli centralnie na szerokości kawałka widocznego płotu nie wiem gdzie jest szopka, bo nie widać na zdjęciu
Ten Twój pomysł, że przed lustrem środkowym tylko bardziej na środku rabaty, a nie przy samym lustrze, też dobry
ale nad kulkami w osiach luster to pomyśl taka rabata kwadratowa 3x3 kulki a na jej środku klonik lub nie
Pozdrawiam