Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 08:19, 02 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Mirelko, pokazałaś tyle dobra wszelkiego, cudne wszystko. Ogród kipi kwiatami, kolorami, życiem. Ślicznie się porobiło, teraz tylko doglądać, dopieszczać, i chłonąć cudne widoki na leżaczkach.
Trzmieliny pięknie nabrały masy od zeszłęgo roku. Róże szaleją. Jaką masz szałwię? I gdzie zamawawiałaś? Taka niska - u Finki już nie ma, a do przywrotnikó bym chciała dokupić

Mirelo, za chwilę skrobnę dociebie na pv

Możesz być dumna z siebie i męża
Macie już ładny kawał zielonego świata. I pomyśleć, jak zaczynałaś i uczyłaś się stawiać pierwsze kroki ...
Gratuluję ci. Udało się sporo zmienić

Iwonko dziękuję za miłe słowa
Moja rabate bylinowa chciałam zrobić na wzór Twojej, jednak daleko mi jeszcze do tego. Kto wie może w przyszłym roku już się zbliżę podobieństwem, bo sporo bylin kupiłam i jeszcze chce dokupić

Szałwia to odmiana Deep Blue. mam ją pierwszy sezon i bardzo jestem z niej zadowolona Dorasta do 40 cm

W metamorfozach zimą będę miała co pokazać

MirellaB 08:20, 02 cze 2016

jolanka napisał(a)
Rzadko zostawiam u Ciebie pisany slad, ale zaglądam tu często. Z ogromnym podziwem oglądam Twoje nasadzenia i dobór roslin. Przepieknie juz masz o ogrodzie Pozdrawiam "z usmiechem:

Miło, że zaglądasz Dziękuję za pochwałę Ślad zawsze zostaw
ja do Ciebie też zaglądam i nie piszę - czas to w końcu zmienić
MirellaB 08:21, 02 cze 2016

olga80 napisał(a)
Mirellka ale dałaś ogrodem po oczach. Kwiaty odwdzięczają się kwitnieniem za czas,który im poświęcasz.Masz piękny zielony azyl. Pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę

Dziękuje Tereniu Faktycznie dużo czasu poświęcam na ogród i cieszę się, że roślinki to doceniają
MirellaB 08:22, 02 cze 2016

mikami napisał(a)
Ogród jak zawsze piękny Dako widzę gotowy do wyjazdu na randki i odpoczynek fajnie wygląda

Hi hi na randki to fajnie napisałaś
Miło, że ogród Ci się podoba
MirellaB 08:54, 02 cze 2016

Filemon24 napisał(a)
piękne trzmieliny na pniu
ja również mam przygarniętego pieska w październiku miną dwa lata jak jest z nami

Trzmieliny rosną od północnej strony i jak widać bardzo im to służy

Takim biednym bezdomnym i schroniskowym psiakom należy pomagać. Fajnie, że sierotkę przygarnęłaś
lindsay80 08:58, 02 cze 2016

No naprawdę piękne masz te trzmieliny, mam tą samą odmianę przy wykuszu, u mnie od południowej strony, będą miały mega patelnię, ciekawe jak sobie poradzą, ale to wytrzymałe rośliny.
Zamówiłam sobie trzcinnika Overdam, bod wpływem Twoich

Czarnuszek śliczny, aż dziw bierze, że ktoś porzucił takiego pięknego psa.
Agatek 09:09, 02 cze 2016

Ja u siebie też mam żółte czochy
fioletowe też i te kwitną na żółte czekam jeszcze bo nic się nie pokazuje
zbigniew_gazda 09:10, 02 cze 2016

Też biegnę z pochwałami. W tak krótkim czasie osiągnęłaś Mirelko tak wiele.
MirellaB 09:30, 02 cze 2016

Psiamama napisał(a)
Hej Mirella tajniacko bywam tu od dawna jesteś babka z charakterem i stworzyłaś fajny ogród. Cenię Twój sentyment do roślin i miłość do zwierząt. Psiaki masz cudaśne. Pamiętam jeszcze jak pisałaś o swojej poprzedniej suni... Masz dużo ciekawych roślin warto podglądać Twój ogród. Pozdrawiam serdecznie i udanego wypoczynku życzę

Cześć Super, że mnie odwiedzasz, dziękuję za miłe słowa
Kocham rośliny i zwierzęta
Suczka miała na imię Biga. Nie ma dnia, żebym za nią nie płakała. To była moja najlepsza i najwierniejsza przyjaciółka, była wybitnym, pięknym psem. Zwracała na siebie uwagę swoją urodą i mądrością pyszczka. Abi i Dako są kochani, też biedne sierotki, ale tak zupełnie inni od Biguni.
Twój wątek zaznaczyłam i będę odwiedzała
MirellaB 09:36, 02 cze 2016

kasja83 napisał(a)
Mirellka fajny pasiaczek
Wszystko cudnie Ci rośnie, a tam przy trzmielinkach to Overdam?

Azofoską wiosną na start dla roślin i efekt widoczny

Kasiu tak to Trzcinniki Overdam