Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Iwk4 08:58, 05 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Iwonka jesteś niezastąpiona - tak, tak to było coś takiego
Gdzie to można kupić?

Zapytam się Zbyszka.
On chciał mieć ze mnie ubaw, jak latam po ogrodzie. Ale na razie to panowie korzystali, hi, hi
MirellaB 09:14, 05 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)

Totalne szaleństwo. Ale sąsiedzi bedą mieć ubaw Ale to na pewno przydatna rzecz, gdybym ją miała miałabym błysk w ogródku bo akurat wczoraj wieczorem nie padało

A wiesz ja sobie takie coś kupię. Pewnie sąsiedzi padną ze śmiechu, ale co mi tam niech się śmieją.
I na spacer z psami też ubiorę, bo nieporęcznie mi trzymać latarkę i dwa psy
MirellaB 09:16, 05 lis 2016

Iwk4 napisał(a)

Zapytam się Zbyszka.
On chciał mieć ze mnie ubaw, jak latam po ogrodzie. Ale na razie to panowie korzystali, hi, hi

Iwonka zapytaj i napisz koniecznie Faktycznie komicznie to musi wyglądać. Mi się jeszcze przyda do chodzenia na spacer z psami hi hi
Muszę mojego eMa też podpytać może gdzieś widział
Madzenka 09:16, 05 lis 2016

UrsaMaior napisał(a)

Hmm...u mnie jest po prostu żółta, nic specjalnego

U mnie amanogawa w cieniu innych drzew jest żołta, u sasiada na otwartej przestrzeni liźnięta mrozem pieknie czerwono, pomarańczowo-żólta. Tak samo jest z ambrowcami slender shilouette u mnie sie niemal nie wybarwiaja, maja za mokro, w tym roku dopiero liznął je przymrozek i jeden ciut czerwony sie zrobił
UrsaMaior 11:02, 05 lis 2016

Moje Amanogawy są na słońcu, ale i tak zielono-żółte Ambrowiec na piasku też tylko żółty, a liczyłam na nie wiem co Jedynie klon strzępiastokory wygląda przepięknie, pomarańczowo-czerwonawy, aż świeci z daleka. Reszta mnie zawiodła, niestety.
Agatek 14:44, 05 lis 2016

Mirelko a Ty spać nie możesz?
ren133 15:32, 05 lis 2016

Buka Dawyck Gold też mam tak się wybarwił ale w sezonie zieleń jego liści nie wyroznia się za bardzo na tle smaragdów, jedynie wiosna ma jasnozielone cudne listeczki
Iwk4 18:13, 05 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Iwonka zapytaj i napisz koniecznie Faktycznie komicznie to musi wyglądać. Mi się jeszcze przyda do chodzenia na spacer z psami hi hi
Muszę mojego eMa też podpytać może gdzieś widział

Mirelko, lampkę czołówkę kupił Zbyszek w Janinie za 19 zł.
Trzeba szukać w tego typu marketach.

jolanka 19:11, 05 lis 2016

Amonogawa u mnie nie przebarwia się aż tak bardzo. Planowałam dosadzić jej 2 siostrzyczki, żeby efekt był lepszy
wiunia 19:32, 05 lis 2016

Mirelka zobacz u mnie jakiego psikusa z wybarwieniem zrobiły mi erecty rosną w identycznym nasłonecznienia cała piątka