Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 12:21, 17 lis 2016

kasja83 napisał(a)

A co Ty moja droga masz jeszcze w planach??Ja chyba skuszę się na grabienie liści jeszcze,ale to będzie koniec

Kasiu trawy muszę związać, liście pograbić, wybujałe pędy róż obciąć, bo mnie denerwują i takie tam różne drobnostki
Anda 12:23, 17 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Kasiu trawy muszę związać, liście pograbić, wybujałe pędy róż obciąć, bo mnie denerwują i takie tam różne drobnostki

Liscie pograbic tez musze jeszcze. U nas pada caly czas i czekam na polepszenie pogody.
A co Ty masz ze stawami?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
MirellaB 12:24, 17 lis 2016

Iwk4 napisał(a)
Ja już też zamykam sezon.
Cisy nie dojechały, odmówiłam, bo po 21 listopada chcieli słać. Dobrze, że nie w grudniu

Mirelka, zetnij mi proszę kilka kłosków twojej rozplenicy

Z tymi stawami masz fatalnie. To jakieś zwyrodnienie ?

Iwonko dobrze, że odmówiłaś te cisy, późno trochę na sadzenie. Lepiej na wiosnę zakupić.

Rozplenice chcesz ok, zetnę kłosy z tegorocznych bardzo dobrych sadzonek

Stawy już ciut lepiej, ale jeszcze trochę bolą.
MirellaB 12:24, 17 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
mam taka nadzieje, bo jeszcze muszę opryskać drzewka owocowe

Teraz jeszcze oprysk?
MirellaB 12:26, 17 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)

A dresik z kreszu to było to Miało to też swoje zalety hihi

Karola ja miałam ostry turskus - taka moda była
Moja jedna koleżanka miała różowy, a druga zielony - wszystkie trzy żarówiaste kolory
MirellaB 12:34, 17 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)

Chyba u Kasi Bawarki doczytałam o spełniających się marzeniach Łapkom Twoim będzie lepiej! Ściskam

Czy przed świętami w Jucce jest duży wybór dekoracji świątecznych? Może i my powinnyśmy się wybrać na jakiś kiermasz? Pozazdrościłam dziewczynom "z dołu" kraju
Co prawda nie wiem czy będę miała gdzie ustawić choinkę ale liczę, i tego się trzymam, że będzie po remoncie. tylko czekanie na kuchnię/ a to już mały problem

Fajnie jest spełniać swoje marzenia. U mnie tak zaczyna się dziać

Karola w Jucce przed 1 listopada już były dekoracje świąteczne. Jestem tam dość często ale tak spontanicznie bez umawiania się. Mam jednak tam kawałek drogi.
Dziewczyny "z dołu" mają fajną zgraną grupę. My się spotykamy raczej na wiosenno-letnich zakupach w pobliskich szkółkach. Trudno zebrać całą grupę, kilka razy próbowałam, teraz już się za to nie zabieram. Nasza grupa to 4 osoby Fajnie by było, gdybyś do nas dołączyła, ale blisko nie masz

Na święta już będziesz miała remonty zakończone?
MirellaB 12:36, 17 lis 2016

Moniq napisał(a)
Oj wspolczuje przypadlosci stawowych. Szczegolnie ze wilgoc straszna w powietrzu.

Raz wlazło i już nie mogę się tego pozbyć niestety
MirellaB 12:39, 17 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Mus kupić dres z kreszu, tylko gdzie? Może w jakimś lumpeksie?
Mirelka nowa mode ogrodowa zapoczątkujesz Hihihi

Hi hi, Aniu a Ty nie miałaś takiego dresu? Chyba dużo młodsza jesteś
Teraz już nie ma takich rzeczy, ale taka moda była jak chodziłam do podstawówki
MirellaB 12:40, 17 lis 2016

Agatek napisał(a)
Piękne mroźne zdjęcia
i fajnie, że tak dużo, nacieszyłam oko

Wszystkie zmrożone ogrody wyglądają podobnie, ale miło pochodzić i pooglądać, ja też cieszyłam oko na innych wątkach
MirellaB 12:42, 17 lis 2016

roma2 napisał(a)
Jak łapki? Mam nadzieję, że lepiej. Wracam z metamorfoz. Dopiero te zestawienia pokazują ile zrobiłaś naprawdę i jak jest ślicznie teraz. Gratuluję Mirello. Cudnie to wygląda.

Łapki ciut lepiej, stukać w klawiaturę mogę czyli prawie ok
Sporo zrobiłam w tym roku, w zasadzie to prawie wszystko. Cieszę się, że Ci się podoba