Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Madzenka 23:53, 19 lis 2016

MIrello nie bagatelizuj zapalenia stawów, bo za kilka lat będzie naprawdę źle..
Mixtoorka 08:18, 20 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Miłego weekendu

Ale pięknie! Ani jesiennie ani świątecznie. Cudownie. Idealnie. Czy wszystkie kfffiatuchy twojego chowu?
Mixtoorka 08:25, 20 lis 2016

MirellaB napisał(a)

Fajnie jest spełniać swoje marzenia. U mnie tak zaczyna się dziać

Karola w Jucce przed 1 listopada już były dekoracje świąteczne. Jestem tam dość często ale tak spontanicznie bez umawiania się. Mam jednak tam kawałek drogi.
Dziewczyny "z dołu" mają fajną zgraną grupę. My się spotykamy raczej na wiosenno-letnich zakupach w pobliskich szkółkach. Trudno zebrać całą grupę, kilka razy próbowałam, teraz już się za to nie zabieram. Nasza grupa to 4 osoby Fajnie by było, gdybyś do nas dołączyła, ale blisko nie masz

Na święta już będziesz miała remonty zakończone?

Noo podobno remont tak. Kuchnia będzie pod koniec stycznia. Ale to nie problem. Zeby znieść lżej ciężar kucia z każdej strony , myślę o Świętach

W takim razie musimy się jakoś zgrać na zakupy wiosenne. Mam do ogarnięcia przedogródek. zw mnie taki mierny kierowca , jak pomyślę że mam się po Poznaniu włoczyć aż się boję. Kiedyś jezdziłam więcej niż do okoła komina, muszę ruszyć tyłek to i odwagi i spokoiju nabędę.
Kacha123 08:39, 20 lis 2016

Cześć Mirellko! Koniec sezonu, to i ręce odpoczną, choć od komputera nie odpoczniesz Są specjalne podkładki do myszy dla osób, którym dokucza cieśń nadgarstka. Zbyt długie odwlekanie zabiegu może doprowadzić do uszkodzenia nerwu, lepiej sprawdź jak zaawansowane zmiany są u Ciebie. Buziaki!

Byłam w metamorfozach - szok jakie ogromne zmiany! Dobrze, że są zdjęcia, bo szybko przyzwyczajamy się do lepszego, a tak jest dowód, ile pracy trzeba było włożyć.
Napia 17:26, 20 lis 2016

Problemów ze stawami nie zazdroszczę, ale dziewczyny mają rację, mus do lekarza, bo samo raczej nie przejdzie. A w ogródku sporo pracy co sezon
Rozplenice oszronione cudnie wyglądają. Muszę i ja o nich pomyśleć
ewa004 20:01, 20 lis 2016

Mirelko idz koniecznie do lekarza ,przekonasz sie że zabieg krótki ,rehabilitacja tez a kłopot z głowy .
Buziolko
MirellaB 13:59, 22 lis 2016

Zmieniając temat z chorobowego na bardziej przyjemny czyli ogrodowy.
Dzisiaj piękna pogoda. Związałam sporo traw, posprzątałam liście między różami, ścięłam bluszcza,który opanował prawie całą rabatę igiełkową, ścięłam jeżówki i rozplenice purple majesty.
Jutro posadzę ostatnie 1O sztuk tulipanów, ścinam pozostałe brzydkie byliny i zabieram się za sprzątanie liści z rabaty bylinowej.

MirellaB 14:03, 22 lis 2016

Czy u Was również widać na rabatach wiosnę? Szkoda mi tych roślin, przyjdą mrozy i pewnie nie przetrwają.

Krokusy, hiacynty, tulipany

MirellaB 14:06, 22 lis 2016

Hortensje ogrodowe wypuszczają

MirellaB 14:07, 22 lis 2016

Rozchodniki wszystkie z małymi kapustkami