No właśnie o ile dobrze kojarzę, to już od kilku sezonów piszesz,że miejsca brak, a jakoś dajesz radę i upychasz ja jednak nie będę je nigdzie wciskala, tylko poprostu przedłuże rabatke i przy tarasie zrobię kolejna rabatę rozano- no właśnie muszę się zastanowić z czym połączyć, na pewno coś zimozielonego,żeby łyso nie było, z jakimi roślinami róże ładnie wyglądają - szałwie już mam, kocimietke też i szukam kolejnych zestawień
Paulinka ja przy różach nie mam specjalnie pięknego towarzystwa.
Obsewuję na forum różne piękne zestawienia, ale najczęściej to jest lawenda, szałwie, przetaczniki, kocimiętka, trawy
No właśnie, kocimietke mam, szałwie mam,lawende mam myślałam tym razem o połączeniu róż z trawami np turzyca frosted, do niej dołożyć kulki danice,żeby zima nie było łyso i chyba nie ma co więcej kombinować. Róże same w sobie mają wiele uroku. Co o tym myślisz?
O, dobry temat! Właśnie wróciłam z ogrodu. Rabata głęboka, róże rozplanowane a miejsca nadal sporo. Szczególnie mnie interesuje, co dać na sam brzeg rabaty. Nie chciałabym robić jakiś otoczek bukszpanowych. A z drugiej strony nie chcę cepeliady. Wiesz Mirelko jak ja, poukładane ma być :-/
Ja dziś kupiłam Promanal i pan mówił, że już powinnam się za oprysk żwawo zabierać.