MirellaB
05:16, 01 kwi 2017
Wczoraj w ogrodzie trochę popracowałam - akcja nawożenie i wertykulacja
- róże, hortensje, rododendrony i azalie podsypane nawozem i podlane
- trawnik zwertykulowany i nawieziony
- wrzośce podlane nawozem
- lawenda, którą bardzoooo nisko obcięłam i póki co nie widać, żeby wypuszczała też zasilona nawozem
Kto zna mój ogród wie, że Carexy Evergold i Ice Dance u mnie źle rosną.
Evergold dostały ostatnią szansę. Spryskałam je preparatem na grzyba i podsypałam nawozem do trawnika. Co będzie to będzie. Denerwują mnie od trzech lat i nie mam już ochoty wymieniać ich na nowe jak pamiętacie robiłam to każdego roku. Jeżeli padną trudno nie będę za nimi tęskniła i na rabacie już nigdy u mnie nie zagoszczą.
Ice Dance rosną wolno, ale przynajmniej nie chorują - jeszcze je zostawiam.
W weekend odpoczywam

- róże, hortensje, rododendrony i azalie podsypane nawozem i podlane
- trawnik zwertykulowany i nawieziony
- wrzośce podlane nawozem
- lawenda, którą bardzoooo nisko obcięłam i póki co nie widać, żeby wypuszczała też zasilona nawozem
Kto zna mój ogród wie, że Carexy Evergold i Ice Dance u mnie źle rosną.
Evergold dostały ostatnią szansę. Spryskałam je preparatem na grzyba i podsypałam nawozem do trawnika. Co będzie to będzie. Denerwują mnie od trzech lat i nie mam już ochoty wymieniać ich na nowe jak pamiętacie robiłam to każdego roku. Jeżeli padną trudno nie będę za nimi tęskniła i na rabacie już nigdy u mnie nie zagoszczą.
Ice Dance rosną wolno, ale przynajmniej nie chorują - jeszcze je zostawiam.
W weekend odpoczywam