MirellaB
12:16, 16 maj 2017
Wiunia ok. Wpadnę wieczorkiem na fotki to porównam z moimi 
Annabell i ogrodowe są ok, ale vanilka, limka i bobo to tak jak pisałam wcześniej kilka małych listków i nic. Zastanawiam się czy coś z nich będzie czy wymienić?
Asia jak coś się zaczyna dziać to dobrze, bo u mnie nic
Może teraz jak pogoda się poprawiła to ruszą 
Kamila czyli jest szansa dla moich obskubanych ufffff
Paulinka ja usuwałam przekwitnięte kwiaty, a kępy robiły za zieloniutką trawę
JoannaDe moje ogrodowe też dostały przez wiosenne przymrozki, listki przemarznięte, ale wypuszczają i ładnie się zazieleniły, a te, które wymieniłam to kiepskie są niestety
Alicja u mnie Annabell też w najlepszej kondycji. Rozplenicą daj czas. One późno ruszają

Annabell i ogrodowe są ok, ale vanilka, limka i bobo to tak jak pisałam wcześniej kilka małych listków i nic. Zastanawiam się czy coś z nich będzie czy wymienić?
Asia jak coś się zaczyna dziać to dobrze, bo u mnie nic

Kamila czyli jest szansa dla moich obskubanych ufffff

Paulinka ja usuwałam przekwitnięte kwiaty, a kępy robiły za zieloniutką trawę

JoannaDe moje ogrodowe też dostały przez wiosenne przymrozki, listki przemarznięte, ale wypuszczają i ładnie się zazieleniły, a te, które wymieniłam to kiepskie są niestety

Alicja u mnie Annabell też w najlepszej kondycji. Rozplenicą daj czas. One późno ruszają