Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Warmia 19:00, 16 lip 2015

MirellaB napisał(a)

Moniko - boli noga, zdjęcie miałam robione na szczęście nie jest złamana tylko skręcona, torebka stawowa poszła, ciągle mam spuchnięte
Mam skierowanie do chirurga - muszę się wybrać

Bo drepczesz w tę i z powrotem Trzeba dać nodze odpocząć.
MirellaB 19:03, 16 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jak tam nózia? podziwiam cały czas zmiany u Ciebie Jesteś konsekwentna babka wiesz? Pamiętam jak planowałyśmy tę pierwszą rabatę z hortkami i załamkę po cieciu a tu teraz tak pięknie Pozdrawiam i nie przesadź z chodzeniem bo nie warto. Będzie dłużej bolało i się goiło, mówi ci to piguła

Gosiu, Ty, Tess, Iwonka i Gosia Mysza zaprojektowałyście mi tą rabatę - dokładnie to pamiętam Jest trochę zmieniona, bo bez żurawek, ale dobrze, że ich tam nie upchnęłam, bo by się nie zmieściły. Hortki tak szaleją, trawy też, w przyszłym roku chyba hortensje zjedzą trawy i berberysy.
A masz rację konsekwentna i uparta w tym co robię to jestem
Nóżkę oszczędzam na tyle ile mogę, wiesz przy synusiu 3 letnim też się trochę nachodzę Dziękuję za radę
Warmia 19:05, 16 lip 2015

MirellaB napisał(a)

Martuś nie wiele zmieniłam po Twojej wizycie. Trawki Carex The Beatles wszystkie rozstawiłam w tej części rabaty od drugiego garażu. Zobacz zdjęcie
Wszystkie rośliny oprócz Carexów mam już wsadzone tak jak porozstawiałaś

tylko, co złego to nie ja To była tylko propozycja. Ja to się na tym znam jak kura na pieprzu. Obyś potem za dużo nie musiała przesadzać jak się rozrosną.
MirellaB 19:15, 16 lip 2015

Warmia napisał(a)

Bo drepczesz w tę i z powrotem Trzeba dać nodze odpocząć.

Ile mogę to oszczędzam, ale sama widziałaś co u mnie się dzieje. Kubuś ciągle coś chce o szalonych psach nie wspomnę

Jutro mam wyjazd do Poznania do notariusza i już się boję, bo ma biuro w starej kamienicy na 4 piętrze po zarąbiście wysokich schodach. Bez kontuzji zawsze miałam problem, żeby tam wejść, a co dopiero teraz z taką nogą. Nie wiem czy dam radę

A za Tobą to nie mogłam nadążyć - przeszłaś jak burza przez rabatę
MirellaB 19:16, 16 lip 2015

Warmia napisał(a)

tylko, co złego to nie ja To była tylko propozycja. Ja to się na tym znam jak kura na pieprzu. Obyś potem za dużo nie musiała przesadzać jak się rozrosną.

Spoko - wiesz co napiszę - będę cięła
Ensata 19:48, 16 lip 2015

Biedna z kopytkiem jestes, ale skoro torebka rozwalona, to w gips się nadaje. Idz do tego chirurga koniecznie!!!
Warmia 21:57, 16 lip 2015

MirellaB napisał(a)

Spoko - wiesz co napiszę - będę cieła

Już Ciebie widzę za jakiś czas, przejdziesz jak kosiarka i rabata będzie wyglądać jak po posadzeniu
Anusia 22:54, 16 lip 2015

Mirella ja Ci współczuję ale dajesz radę. Jeszcze rabaty planujesz. Bardzo podoba mi się Red Baron jest piękna. Mam tyko jedną, dostałam od Anity.
sylwia_slomc... 23:03, 16 lip 2015

Mirella, ależ Ci hortki urosły, fajnie to wygląda, trawy nie zazdroszczę bo kosztuje Cię masę pracy tak piękny trawnik, u mnie nie będzie piękny bo się nie da. Co to za berberysy przed hortkami? Macham.
Madzenka 06:42, 17 lip 2015

Zycze aby noga szybko wciła do dobrej firmy, orzeciez do kopania łopatą potrzebna
Ciekawa jestem co Malkul doradzi, ja bym beatlesy zygzakiem posadziła czy
I w dwoch rzedach naprzemiennie.
Projektanci zawsze nasadzenia w tzw trójkątach planuja
X. X. X. X
. X. X. X