Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 13:38, 27 sie 2015

paulina_ns napisał(a)
Mirellko bardzo ładnie Ci to wyszło nie sadziłam,że berberysy tak ładnie są komponują z wrzosami.

Paulinka ja też nie wiedziałam. Amelia dała mi taki pomysł i faktycznie jest fajnie i mam kontynuację przez tą całą dużą rabatę, bo mam tam już 9 szt rozplenić
MirellaB 13:39, 27 sie 2015

Agatek napisał(a)
Mirello ślicznie to wyszło
chyba zgapię coś

Zgapiaj pewnie - ja też zgapiam
MirellaB 13:40, 27 sie 2015

amelia_b napisał(a)
Super wyszło Berberysy cudne

Dzięki Amelia. To miłe, że się podoba
MirellaB 13:43, 27 sie 2015

iwka napisał(a)
powzdycham i ja do wrzosów

A ja wczoraj wzdychałam do Twoich rabat
Mixtoorka 14:40, 27 sie 2015

MirellaB napisał(a)

Dosadzę Zielony berberys kolumnowy to Erecta, bardzo mi się podobają, może kiedyś też znajdę dla niego miejsce w moim ogrodzie

O dziękuję za info U mnie czerwony ma być klon
MirellaB 14:47, 27 sie 2015

Padnięta jestem. Musowo się położyć i odpocząć. Noc miałam nieprzespaną
Cywilizacja do nas na wioskę dotarła - złodzieje grasują
A było tak fajnie z głośnego Poznania na wioskę cisza, spokój. Z psami wychodziłam późno wieczorem, w nocy, wcześnie rano i nic się nie działo, a teraz strach.
W środku dnia obce samochody jeżdżą i obserwują, policja jeździ i wypytuje, dzisiaj w nocy też coś jeździło nieoznakowane nie wiem czy złodzieje,czy policja w cywilu straszne to było.
Dwie budowy okradli, sąsiadom tablice z auta i paliwo na stacji ukradli na ich numerach.
Sama podczas spaceru z psami się na złodziei napatoczyłam niechcąco, wystraszyłam uciekli. To już nie jest ta spokojna wioska
iwonadm 14:52, 27 sie 2015

Też słyszałam że u nas grasują z jakich okolic jesteś?
Warmia 14:53, 27 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Padnięta jestem. Musowo się położyć i odpocząć. Noc miałam nieprzespaną
Cywilizacja do nas na wioskę dotarła - złodzieje grasują
A było tak fajnie z głośnego Poznania na wioskę cisza, spokój. Z psami wychodziłam późno wieczorem, w nocy, wcześnie rano i nic się nie działo, a teraz strach.
W środku dnia obce samochody jeżdżą i obserwują, policja jeździ i wypytuje, dzisiaj w nocy też coś jeździło nieoznakowane nie wiem czy złodzieje,czy policja w cywilu straszne to było.
Dwie budowy okradli, sąsiadom tablice z auta i paliwo na stacji ukradli na ich numerach.
Sama podczas spaceru z psami się na złodziei napatoczyłam niechcąco, wystraszyłam uciekli. To już nie jest ta spokojna wioska

Mirella, co Ty opowiadasz? Ty mnie nie strasz, u nas dzisiaj nad ranem i parę dni temu włączył się alarm. Niby nic się nie działo, ale było to dziwne.
Anusia 15:40, 27 sie 2015

MirellaB napisał(a)
Posadzone rosną Teraz czekam za wrzosami, żeby posadzić na środku i chyba dokupię jeszcze wrzośce do uzupełnienia.

bold text

Jak dosadzisz bedziesz miała piękne wrzosowisko.
U nas jest spokojnie, ale to nigdy nie wiadomo.
Filemon24 15:48, 27 sie 2015

Współczuje że tak się niebezpiecznie zrobiło u ciebie, ale nie myśl że tylko ty tak masz u mnie kryminaliści mieszkają w wiosce teraz jeden wychodzi z więzienia.