Chce zamowic 6 x rosarium uetersen i bonice chyba wsadze 6 przy wejsciu bardzo mi sie podoba bo jest łatwa ,nie choruje i do tego ma piekny kolor planuje dosadzic przy niej szałwi ,rozchorowałam sie po wizycie u Przemka
Magda zorientuj się czy mają te róże, które chcesz
Z mojej listy siedmiu rodzajów to dwóch nie ma - wysprzedane ; dwie następne są, ale tylko w dużych donicach po 45,00 złotych.
Na pewniaka są tylko trzy rodzaje
Mam kolejna listę z zamiennikami i jutro ją dam do sprawdzenia czy są i zamawiam. Te w dużych donicach tez zamawiam, przynajmniej od razu efekt będzie i mniejsze prawdopodobieństwo, że psy połamią
Sprawdziłam jak wygląda ta, która chcesz zamówić rosarium uetersen - piękna jest, cudo i 6 sztuk to dopiero będzie efekt
ja przemyślanie? ojej strasznie sie cieszę że masz takie zdanie o mojej rabacie
z różami jest taki plus ze nawet jak są różne odcienie to właśnie też ładnie wygladają a w towarzystwie traw chyba każda kompozycja jest cudowna
Mirelko masz jakies ciekawe inspiracje rabat różanych ?
Muszę do jutra jakiś plan nasadzeń zrobić ,bo mi się więcej miejsca udało wygospodarować na różankę
Ja chce wysokie, potrzebuje na pergole.Dobrze ze mi mowisz ,nawet nie wiedziałam ze sa dwa rodzaje..kurcze w zeszłym roku zamowiłam i tak troszke słabo w gore poszły moze to te niskie sa..teraz mi dałas do myslenia.No nic ale lepiej sie dowiedziec pozno niz pozniej.
Heja Mirella. Nadrabianie zaległości świątecznych jest powolne ale wyczytałam że przeglądacie stronkę e-clematis. Ja też tam robiłam zakupy i faktycznie ceny wysokie + przesyłka 25 zł lub 50 zł. Zależy od wielkości roślin.
Ale jestem zadowolona bo rośliny 1 klasa. Dobrze wyprowadzone i spore.
Jednak kolejne zakupy zrobię już osobiście u Szmitów. Nie przez pośredników.