ładne róże zamówiłaś, ale czytam, że jednak część wyprzedana. To samo mam z rododendronami - te, które sobie wymyśliłam, dostępne będą za rok. I jak tu czekać
Plany się krystalizują czyli przed Wami kolejny etap - działanie
Hejka nadrabiane Twojego wątku to naprawdę wyczyn - strasznie zasuwa
widze, że szukasz roślinek fajnie zaczyna się etap szukania, kupowania i później sadzenia - ale będzie piknie
Aniu stawiam na dobrą jakość roślin i wielkość. Wolę zapłacić więcej, a być zadowolona. Hortki bardzo wypasione z tego co widziałam na zdjęciu jak Anka wkleiła. I takie by mi odpowiadały - mniejsze prawdopodobieństwo totalnego połamania przez psy, bo jak kupię tańsze takie małe z ledwo trzema pędami to różnie może z nimi być.
Stronę zapisałam, jednak zobaczę, bo na moich terenach myślę, że dostanę. W Jucce ogromny wybór, wiele innych centrów ogrodniczych i mniejszych ogrodniczych, w których też mnie często zaskakują. Mam taką jedną małą ulubioną ogrodniczą, ale rośliny mają tam super
Aga dwóch nie mają Weeding Piano i Bengali. Bengali zamieniłam na inne bardzo podobne, a Weeding Piano zaczekam do jesieni, bo bardzo mi na niej zależy
Aga jedź do Jucci tam jest ogromny wybór wszystkiego