Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 10:57, 07 kwi 2016

Anda napisał(a)

Ją trzeba przycinać, żeby się ładnie rozkrzewiła. Moja ma już 3 lata i nie jest wyższa niż 1m.

Ewa ta róża jest już przycięta i gotowa do posadzenia

Dzięki Tobie ją mam, bo u Ciebie zobaczyłam pierwszy raz jak odgrzewane kotlety pokazywałaś hi hi hi.
Anda 10:57, 07 kwi 2016

Tez juz nie moge sie doczekac tego kwitnienia roz u Ciebie Przedogrodek tak dopiescilas, ze szal bedzie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
MirellaB 10:57, 07 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
a wsadzałas juz lilie ???

Domi tak już czas wielki na wsadzanie lilii
Anda 10:58, 07 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Ewa ta róża jest już przycięta i gotowa do posadzenia

Dzięki Tobie ją mam, bo u Ciebie zobaczyłam pierwszy raz jak odgrzewane kotlety pokazywałaś hi hi hi.

Jednak warto czasem kotlety odgrzewac Piekna jest.
Do mnie dzisiaj przyjezdza austinka Young Lycidas.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
MirellaB 11:00, 07 kwi 2016

ewa004 napisał(a)
Ale różyczki wypasione fajnie takie duze sadzonki sadzić ,tylko płacić za nie już mniej nie ?

Ewka z tej odmiany mniejszych nie mieli, więc tą kupiłam, bo bardzo mi na niej zależy. Cena jak dla mnie to trochę dużo, ale cóż jedna taka może być. Przynajmniej psy mi jej nie stratują
MirellaB 11:02, 07 kwi 2016

Dominika11 napisał(a)
to czekamy na pierwsze wschody pamietam jak ja się cieszyłam jak u mnie wschodził i nie było tak widac już tej ziemi, z każdym dniem coraz bardziej

Tak masz rację, teraz to śmiesznie u mnie wygląda część trawnika zielona, a druga część czarna ziemia
tulucy 11:02, 07 kwi 2016

Ja najpierw bukszpany muszęmuszę wsadzić, potem może już przyjdą moje róże, a jak nie to wtedy kłącza i inne zakupy.
MirellaB 11:04, 07 kwi 2016

Anda napisał(a)
Tez juz nie moge sie doczekac tego kwitnienia roz u Ciebie Przedogrodek tak dopiescilas, ze szal bedzie

Ewa szał będzie myślę gdzieś za 3 lata jak hortensje i róże urosną w duże krzaki
Ale cieszę się, że robota idzie do przodu
MirellaB 11:07, 07 kwi 2016

Anda napisał(a)

Jednak warto czasem kotlety odgrzewac Piekna jest.
Do mnie dzisiaj przyjezdza austinka Young Lycidas.

Oczywiście warto
Tą co napisałaś wygooglowałam i piękna jest Ja już nie mam miejsca w moim ogrodzie. W biurze w ogrodzie też będę miała róże, ale to mąż wybierze

Jeszcze jedną mam zamówioną, która będzie jesienią Wedding Piano
MirellaB 11:08, 07 kwi 2016

tulucy napisał(a)
Ja najpierw bukszpany muszęmuszę wsadzić, potem może już przyjdą moje róże, a jak nie to wtedy kłącza i inne zakupy.

Lucy, a nie wiesz czasem czy jeżówki z kłącz w tym roku zakwitną?