Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Dominika11 11:14, 07 kwi 2016

MirellaB napisał(a)

Tak masz rację, teraz to śmiesznie u mnie wygląda część trawnika zielona, a druga część czarna ziemia
ale efekt końcowy będzie super
iwka 11:21, 07 kwi 2016

Mirelko, w końcu chłopina się odezwał w sprawie kosmosów, myślalam że juz utopiłam pieniądze. Napisał że zamówienia są w trakcje realizacji a przewidziany czas to pierwsze dwa tygodnie kwietnia no zabaczę co to przyjdzie
MirellaB 12:26, 07 kwi 2016

iwka napisał(a)
Mirelko, w końcu chłopina się odezwał w sprawie kosmosów, myślalam że juz utopiłam pieniądze. Napisał że zamówienia są w trakcje realizacji a przewidziany czas to pierwsze dwa tygodnie kwietnia no zabaczę co to przyjdzie

To fajnie, że się odezwał
Iwka na allegro wszystko miał sprzedane w marcu. Dzwoniłam i mówił, że jeszcze kosmosy będą, więc zamówię
olga80 13:10, 07 kwi 2016

Mirelko u mnie wszystko na wariackich nie wyrabiam na zakrętach i na O brak czasu a wieczorem jak już wszystko ogarnę to padam na pysk i na nic nie mam siły. Mam nadzieje,że dziś wszystko ogarnę i jutro będzie już spokojniej ale cicho sza aby nie zapeszyć. Nie zdążę wszystkiego nadrobić u Ciebie ale nowe róże zwróciły moją uwagę. Pozdrawiam
Agatek 13:37, 07 kwi 2016

ach to i ja pochwalę różyczki ale nie dziękuj
anabuko1 13:48, 07 kwi 2016

Jak tam rózyczki juz posadzone??
MirellaB napisał(a)

Lucy, a nie wiesz czasem czy jeżówki z kłącz w tym roku zakwitną?

Czasami im się udaje zakwitnąć.ale reguły nie ma na to.Trzeba czekać i samo wyjdzie
moja w ubiegłym roku jeżówka kupiona w kłączu, nie była taką jak kupiłam, tylko zwykła różowa.( które i tak mam)
Już , takich nie kupuje
ewa004 14:42, 07 kwi 2016

Moje jeżówki które w zeszłym roku kupiłam na rabatke przy chodniczku nie wyłażą
Mają jeszcze czas ? czy to znaczy że juz po nich ?
MirellaB 16:03, 07 kwi 2016

olga80 napisał(a)
Mirelko u mnie wszystko na wariackich nie wyrabiam na zakrętach i na O brak czasu a wieczorem jak już wszystko ogarnę to padam na pysk i na nic nie mam siły. Mam nadzieje,że dziś wszystko ogarnę i jutro będzie już spokojniej ale cicho sza aby nie zapeszyć. Nie zdążę wszystkiego nadrobić u Ciebie ale nowe róże zwróciły moją uwagę. Pozdrawiam

Tereniu nie było Ciebie, więc zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok.
Czasu to niestety wszystkim brakuje.
Napiszę Ci co u mnie i jesteś na bieżąco: założony trawnik, taras w trakcie powiększania, zamówione róże już mam - to wszystko
MirellaB 16:04, 07 kwi 2016

Agatek napisał(a)
ach to i ja pochwalę różyczki ale nie dziękuj

MirellaB 16:06, 07 kwi 2016

anabuko1 napisał(a)

Jak tam rózyczki juz posadzone??

Czasami im się udaje zakwitnąć.ale reguły nie ma na to.Trzeba czekać i samo wyjdzie
moja w ubiegłym roku jeżówka kupiona w kłączu, nie była taką jak kupiłam, tylko zwykła różowa.( które i tak mam)
Już , takich nie kupuje

Aniu mam nadzieję, że dzisiaj je posadzimy Doniczkami mam miejsca wyznaczone gdzie będzie ich miejsce

Teraz to już jestem mądrzejsza, nie będę więcej kupowała w kłączach, bo mi zależy na kwitnieniu w danym sezonie, a nie czekać do przyszłego roku.