Ania to teraz widzisz dlaczego nie jestem z nich zadowolona. Dbam o nie, pielęgnuję, a one tak wyglądają. Odbijają i wypuszczają nowe źdźbła, ale chyba zgodzisz się ze mną, że jako trawy zimozielonye wyglądają brzydko. U kilku osób też czytałam, że się nie sprawdziły, a inni są zadowoleni. Sadź sama przetestujesz i ocenisz
Ależ się czyściutko zrobiło z tymi kamyczkami. Jestem ciekawa róż jak zakwitną Miłego dni jutro życzę
Fiu,fiu, frontowa robi fajne wrażenie już teraz, to co będzie, jak się rozrośnie? Piknie będzie! Jak sobie przypomnę, jak to na początku wyglądało, to rewolucja z gatunku extreme makeover była. Swoją drogą mogłabyś wrzucić takie porównanie
Ja też ciągle gubię. Jak M znajduje, to mówię, że były utyrane albo przemoczone i musiałam wziæć drugie Dobrze, że sekatory ręczne mam dwa. Zawsze je szukam razem z rękawicami. Ostatnio musiałam zasypać w kompostowniku. Co się ich naszukałam.
Było Jest
U mnie na 16 ML rusza tylko 3. Załamka. Strictusy już spisałam na straty, bo wyglądają na kompletnie padnięte. Wszystko przycinałam w tym samym czasie. Rozplenice startują powoli, turzyce też, nawet stipa w połowie przetrwała, a kostrzewa prawie cała wymarzła. Nic z tego nie rozumiem.
Wiem, że nie lubi mokro. Pójdzie do gruntu może jej będzie lepiej
Moje po zimie były ładne, a wiosną zaczęły marnieć. Stare listki obumarły. Czekam, by wypuściły nowe. Też tak wyglądają.
Jako było powinnaś Mirelko wstawić fotkę z pierwszych stron wątku. To dopiero jest metamorfoza
I wtedy się zdziwisz, jaka z niej piękność urośnie. Ja rok temu taką samą sadziłam. Wyjmij jedną z doniczki i zobacz, jakie duże ma korzenie. Ja pierwszych 6 posadziłam jus do gruntu. Jutro następne