Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

BASIA8 12:56, 01 kwi 2016

Anusia napisał(a)
Dubel, mój koteł, wie gdzie się śpi najlepiej

Anusiu Kochana takiemu to dobrze - mięciutkie łóżeczko, cieplutki domek - nic dodać nic ująć. Pozdrawiam.
Anusia 15:12, 01 kwi 2016

Dziewczyny moje róże dojechały Na pewno jesteście ciekawe jak zostały zapakowane, no właśnie tak.

Pierwsze rozpakowałam Chopin szt 2, Gefylt i New Dawn.

oraz 10 szt okrywowych Sea Foam, wszystko to razem wygląda tak, ładne zieloniutkie. Już siedzą sobie w wiaderku z wodą.

BASIA8 15:38, 01 kwi 2016

Anusia róże pięknie się prezentują - system korzeniowy dorodny - wyglądają na zdrowe - Ja swoim różą przed wsadzeniem skracałam system korzeniowy.
Pozdrawiam i oczywiście dziś jeszcze zajrzę
ren133 15:40, 01 kwi 2016

paulina_ns napisał(a)

Pięknie i czysciutko. Super kolor bratkow u nas w szkolkach i na rynku zaczyna się już powoli zatrzesienie takich kwiatuszkow, też muszę kupić, żeby trochę ożywic taras, póki co same puste donice na nim stoją.

Ładniutko masz na tarasie
Ja też się "zabratkowałam"
Anusia 19:40, 01 kwi 2016

BASIA8 napisał(a)
Anusia róże pięknie się prezentują - system korzeniowy dorodny - wyglądają na zdrowe - Ja swoim różą przed wsadzeniem skracałam system korzeniowy.
Pozdrawiam i oczywiście dziś jeszcze zajrzę

Basiu też tak zrobię, piszą jednak w ulotce którą dostałam z Rosarium aby wiosną zrobić derlikatne cięcie.
Anusia 19:42, 01 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Ładniutko masz na tarasie
Ja też się "zabratkowałam"

Troszkę koloru muszę mieć wczesną wiosną tym bardziej, że za wiele nie mam. Krokusy strajkują nie chcą kwitnąć, nie mają pąków czy jest to możliwe?
GosiaJoanna 19:51, 01 kwi 2016

Roze piekne tfu tfu korzenie skroc troszke tak jak Basia radzi
Anusia 20:00, 01 kwi 2016

Gosia jutro od rana działam Oby tylko pogoda mi dopisała bo dzisiaj niby słonko świeciło ale wiatr zimnny, że przemarzłam w ogródku. Dokupiłam jeszcze trzy buksy kuliste i świerka serbskiego
Warmia 22:08, 01 kwi 2016

Anusia napisał(a)
Gosia jutro od rana działam Oby tylko pogoda mi dopisała bo dzisiaj niby słonko świeciło ale wiatr zimnny, że przemarzłam w ogródku. Dokupiłam jeszcze trzy buksy kuliste i świerka serbskiego

U nas dzisiaj też niby piękne słoneczko, ale wiaterek nieprzyjemny. Oby jutro go nie było, bo też mam trochę pracy w terenie.
Ewa777 00:30, 02 kwi 2016

Róże śliczne. Ja swoim chyba nie skracałam korzeni, ale może nie pamiętam. Jak masz skórki od bananów, to koniecznie dodaj przy sadzeniu róż