Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

MirellaB 19:27, 29 kwi 2016

Aaaaaa teraz dojrzałam
U mnie każdej nocy przymrozek. Annabell wstawiam do korytarza, żeby nie zmarzły. Denerwuje mnie ta pogoda.
Anusia 19:31, 29 kwi 2016

GosiaJoanna napisał(a)
Wytrzymalaś.... wrócilas z Gdanska bez roślinek?

Oj ciężko było ale dałam radę Wyjątek stanowią moje zakupy z listy, ale nie było odpowiednich roślinek. Na razie muszę zbastować aż do zmiany stylizacji w skrzyniach, czyli do końca maja. Dokładnie minął miesiąc od zakupu róż. W tym miesiącu kupiłam cisy, żurawki nn, bukszpany kuliste jaki i też na murek, bluszczyki oraz gadzety. To chyba sporo?
Anusia 19:34, 29 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Aaaaaa teraz dojrzałam
U mnie każdej nocy przymrozek. Annabell wstawiam do korytarza, żeby nie zmarzły. Denerwuje mnie ta pogoda.

Ja tylko nakrywam liatrę, była niedawno posadzona i tak się o nią boję, Wszystko codziennie doglądam jak na razie bez większych strat.
dominika_ 23:37, 29 kwi 2016

Coś opieszale idzie do nas to ciepło w tym sezonie, pewnie jak ruszy to hucznie, będzie znowu po 30 stopni
kamila66 09:50, 02 maj 2016

Anusia no jak już zobaczyłam te Twoje tulipanki Queeny sama jestem ciekawa efektu
MirellaB 00:38, 03 maj 2016

Ania, a jak Twoje róże? Mają ładne listki?
Anusia 05:43, 03 maj 2016

dominika_ napisał(a)
Coś opieszale idzie do nas to ciepło w tym sezonie, pewnie jak ruszy to hucznie, będzie znowu po 30 stopni

Dominika pewnie tak będzie. Bałam się, że majówka będzie bardzo zimnna. Udało się rozpocząć sezon grilowy
Anusia 05:46, 03 maj 2016

kamila66 napisał(a)
Anusia no jak już zobaczyłam te Twoje tulipanki Queeny sama jestem ciekawa efektu

Kamila jak je sadziłam z Elegant Lady, które właściwie nie przypominają ich miałam wyobrażenie takie właśnie, że zakwitną równocześnie. Najpóżniej swój pokaz dają żółte. No ale niestety zmutowały się z czerwonymi i mam takie cóś

Anusia 05:51, 03 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Ania, a jak Twoje róże? Mają ładne listki?

Mirella prawie wszystkie róże wypuszczają listki. Jedna na bank odpadnie Chopin. Bardzo mi jej szkoda, nawet nie przycinałam jej korzeni bo nie było za bardzo z czego. Serial z różami nieco póżniej
Anusia 06:01, 03 maj 2016

Od rana w mojej głowie piosenka mojego ulubionego aktora Pawła Domagały https://www.youtube.com/watch?v=M1xtn71jpmk