KasiaWB
19:50, 01 mar 2015

cześć Aniu, wpadam z rewizytą
przeczytałam cały Twój wątek.
działkę mam podobnych rozmiarów, chociaż tego nie widać, bo nasz przyszły dom zajmuje większość działki
chciałam kiedyś większą, ale teraz nie żałuję, bo mamy co robić, a jeszcze nie wszystko obsadzone 
Nie sadź sumaka ani wiciokrzewu.
Hortensje to ja polecam tylko bukietowe - np. Limelight. Anabelki są ładne ale jak dla mnie zbyt wiotkie. Jesienią oddałam wielką Anabelkę sąsiadce i więcej nie kupię. Ale to oczywiście rzec z gustu, o czym się nie dyskutuje
Pooglądaj koniecznie realizacje Danusi np. Ogród z lustrem czy ogród przy białym domu, a najlepiej wszystkie które Danusia pokazała w oddzielnych wątkach na Ogrodowisku.
Najpierw wszystko zaplanuj a potem kupuj i sadz
wiem co mówię
)
Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za Twój ogród

przeczytałam cały Twój wątek.
działkę mam podobnych rozmiarów, chociaż tego nie widać, bo nasz przyszły dom zajmuje większość działki

Nie sadź sumaka ani wiciokrzewu.
Hortensje to ja polecam tylko bukietowe - np. Limelight. Anabelki są ładne ale jak dla mnie zbyt wiotkie. Jesienią oddałam wielką Anabelkę sąsiadce i więcej nie kupię. Ale to oczywiście rzec z gustu, o czym się nie dyskutuje

Pooglądaj koniecznie realizacje Danusi np. Ogród z lustrem czy ogród przy białym domu, a najlepiej wszystkie które Danusia pokazała w oddzielnych wątkach na Ogrodowisku.
Najpierw wszystko zaplanuj a potem kupuj i sadz

Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za Twój ogród