Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Anusia 21:46, 27 lut 2017

Gardener27 napisał(a)
Witaj Aniu
Już nie mogę się doczekać wiosennych nasadzeń w Twoich korytkach na tarasie, bratki podobno już dostępne w sprzedaży. Pegasus zachwycająca, powtórz w tym sezonie ten efekt, trzymam kciuki.

Przemku trzymaj mocno kciuki za Pegassusa Pierwszą partię wysieję w pierwszym tygodniu marca. Pozbędę się też czarnych donic W tym sezonie będą to drewniane ale pomalowane na biało skrzynie-donice? No coś w tym stylu
MirellaB 22:19, 27 lut 2017

Ania sezon otwieramy U mnie już prace ogrodowe zaczęte
AnnaCh 22:29, 27 lut 2017

Ania, sezon zaczynasz? Super
Pozdrawiam
mirkaka 05:11, 28 lut 2017

Witaj Aniu wiosną, ja już zaczęłam sezon, sprzątam suchociny z rabat. Odkrywam że mam krety !
olga80 07:02, 28 lut 2017

Witaj Aniu u Ciebie stipa już wschodzi a u mnie nawet nie wysiana.Muszę dziś się za to zabrać
Anusia 08:58, 28 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Ania sezon otwieramy U mnie już prace ogrodowe zaczęte

Mirello u nas jeszcze zdecydowanie za mokro ale i tak zaczynam dzisiaj w tych miejscach gdzie mogę wejść. Oficjalnie sezon ogrodowy już otwarty!! HURRA!!!
Anusia 09:01, 28 lut 2017

AnnaCh napisał(a)
Ania, sezon zaczynasz? Super
Pozdrawiam

Aniu tak. Nie potrafię już wysiedzieć w domu.
sylwia_slomc... 09:02, 28 lut 2017

Anusia napisał(a)

Przemku trzymaj mocno kciuki za Pegassusa Pierwszą partię wysieję w pierwszym tygodniu marca. Pozbędę się też czarnych donic W tym sezonie będą to drewniane ale pomalowane na biało skrzynie-donice? No coś w tym stylu

Też wolę drewno od metalu
Anusia 09:05, 28 lut 2017

mirkaka napisał(a)
Witaj Aniu wiosną, ja już zaczęłam sezon, sprzątam suchociny z rabat. Odkrywam że mam krety !

Ja większość prac zrobiłam jesienią. Teraz pozostały właśnie też te suchociny z róż, traw i tego wszystkiego co wiatr naprzynosił. Mój kret chyba na dobre się wyniósł albo poległ. Współczuję, bo lokator wybitnie złośliwy.
Anusia 09:09, 28 lut 2017

olga80 napisał(a)
Witaj Aniu u Ciebie stipa już wschodzi a u mnie nawet nie wysiana.Muszę dziś się za to zabrać

Tereniu zdążysz jeszcze. Moja wzeszła w pięć dni. Wczoraj wysiałam kolejną partię tak na wszelki wypadek. Za tydzień planuję wysiew rozplenicy Pegassus od Przemka. Mam nadzieję, że dochowam się więcej niż jednej sztuki.