Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku

Warmia 08:01, 15 mar 2015

Anusia napisał(a)
Jestem, wczoraj zajżałam na chwilkę ale byłam zmęczona. Najgorsze dwa tygodnie przed nami. Kupiłam bratki. W piwnicy gdzieś mam dużą donicę zrobioną przez eM. Muszę ją tylko wytaszczyć a ciężka poirunica że hej

Gosiupewnie, że rodzinne
Karol, Matra w zeszłym roku na naszej ulicy widziałam jak z rana babeczka przechadzała się po ogrodzie z kubkiem kawy w szlafroku. Wolnoć Tomku w swoim domku

Tak,tak Uwielbiam, zrobić sobie taki poranny rekonesans ogrodowy. Latem to nawet boso po trawie.
Agatek 09:43, 15 mar 2015

Ja mam jeszcze mało trawy, ale w tym roku chyba wysypiemy ziemię i dosiejemy chyba najcięższe prace mamy już za sobą
BASIA8 17:30, 15 mar 2015

Witaj Aniu
Tak jak obiecałam przyszłam z rewizytą - pooglądałam ogród - fajnie Masz a mam przeczucie że będzie jeszcze piękniej
Mieszkasz w Malborku - byłam tam kiedyś i muszę przyznać że bardzo mi się podobało
Widzę też pierwsze zakupy wiosenne - Ja też plany miałam wielkie ale już widzę że czas je zweryfikował i nie będzie wielkiego szaleństwa zakupowego czeka Mnie przesadzanie i równanie terenu - teraz na działce mamy wielkie wykopy - jak będziesz miała chwilkę zapraszam Serdecznie.
Buziaka przesyłam dla Darii
Pozdrawiam niedzielnie.
Anusia 22:10, 15 mar 2015

Agatek napisał(a)
Ja mam jeszcze mało trawy, ale w tym roku chyba wysypiemy ziemię i dosiejemy chyba najcięższe prace mamy już za sobą

Agatko najpierw sobie wszystko zaplanuj dokładnie. Ja cały czas jestem na etapie planowania zwłaszcza przedogródka. Dopuki nie zrobimy podjazu i chodnika nie ma szans na jakiekolwiek prace ogrodowe
Anusia 22:11, 15 mar 2015

Marta jak minęła Tobie niedziela, ja cały czas biegam na budowę i z powrotem
Anusia 22:23, 15 mar 2015

BASIA8 napisał(a)
Witaj Aniu
Tak jak obiecałam przyszłam z rewizytą - pooglądałam ogród - fajnie Masz a mam przeczucie że będzie jeszcze piękniej
Mieszkasz w Malborku - byłam tam kiedyś i muszę przyznać że bardzo mi się podobało
Widzę też pierwsze zakupy wiosenne - Ja też plany miałam wielkie ale już widzę że czas je zweryfikował i nie będzie wielkiego szaleństwa zakupowego czeka Mnie przesadzanie i równanie terenu - teraz na działce mamy wielkie wykopy - jak będziesz miała chwilkę zapraszam Serdecznie.
Buziaka przesyłam dla Darii
Pozdrawiam niedzielnie.

Dziękuję Basiu, że odwiedziłaś moją Skandynawię po krzyżacku. U mnie dopiero początki. Pobiegłam do Ciebie i widzę, że stary dom został rozebrany i wyrównujecie teren. Super! Zapraszam zaglądaj częściej
Anusia 22:27, 15 mar 2015

Dla wszystkich odwiedzających mam donicę z bratkami

Warmia 22:28, 15 mar 2015

To ty taka mróweczka jesteś
Ja dzisiaj też miałam intensywny dzień. Szukaliśmy garnituru dla teścia, więc pół dnia spędziłam na bieganiu po sklepach. Moja cóerka ma w tym roku komunię i teściu postanowił wyglądać jak model, bo to jego jedyna wnuczka Garnitur kupiony, więc plan zrealizowany.
Mysza 22:30, 15 mar 2015

Śliczne bratki
Warmia 22:31, 15 mar 2015

Anusia napisał(a)
Dla wszystkich odwiedzających mam donicę z bratkami

No, no, no Piękna donica (kwiatki oczywiści też). Robota męża? Mój M, aż zagwizdał