Ewuniu Dziękuję bardzo W tym sezonie sporo roślin przesadzałam i większość dość późno (maj/lipiec) więc nie spodziewam się nie wiadomo czego. W czerwcu powstała ścianka - przesadziłam wtedy hortensje, jeżówki, rozchodniki, żurawki; dosadzialm rozplenice, które podzieliłam jednocześnie; od maja mam bergenie,które dopiero się ukorzeniają; na brzozowej rewolucja - trzcinniki kupione jako liliputki - kulki bukszpanowe przesadzone na świerkową ... także sama widzisz szału nie ma
Będzie jeszcze piękniej w takim razie...jeszcze poczekajmy, jeszcze się nie spieszmy...jak w słowach piosenki
Pokażę ... jak uprzątnę bałagan po krecie Póki co mam lekkie zawirowanie z początkiem roku szkolnego ... właśnie wróciłam z zakupów Różanka czeka na graby i kostki bukszpanowe ... a ponieważ graby kopane, z wiadomego ci źródla, czekam do października Buziaki
to ile Ty już tych grabów u siebie będziesz miała?
My czekamy na zdjęcia grabowej, a Ty śpisz
Evergoldy masz cudne, zachwyciłam sie ale własciwie dlaczego jak u Ciebie wszystko piękne i z gustem.Pozdrówka Reniu.
Moje Evergoldy się w połowie lata reanimowany, były niemal łyse od nadmiaru wody. Teraz sladu po tym nie ma Podlej zawicle previcurem. Z odmianowych zyje u mnei tylko Whirlewind, inne ciagle sadzone nie powstaja po zimie