No teraz już wiadomo
Ale co myślisz można by tak ułożyć kostkę z wąskimi paskami trawy? Natknęłaś się gdzieś na takie inspiracje nawierzchni w ogrodzie?
Justynko To jest trudne ... nie wiem jeszcze ... na serio ... dopuszczam tak dużo pomyslów i inspiracji bo mam nadzieję, że w takim natłoku uda się znależć to COŚ
Szczerze przyznam że trochę innych inspiracji wyszukuję więc nie mam za bardzo okazji żeby się natknąć Ale jak trafiam na coś to rzeczywiście cieniutkie pasy trawy tylko na wystawach ogrodniczych- a tego nie można brać na serio. W prawdziwych ogrodach prędzej w takich szparkach macierzanka, mech, karmnik, trawa rzadziej. Myślę że chodzi o pielęgnację - weź tu skoś albo zwertykuluj takie coś Chyba trzeba by dać jakieś rozłogowe odmiany ale ja wiem... Mi się bardzo macierzanki i mech podobają
Podoba mi się też pomysł z nierównomiernie rozmieszczonymi płytami - daje duże pole do popisu, ale Renia... gdzie ty konkretnie to chcesz? Bo powiem ci szczerze że i ja się zaczęłam gubić. A czytam na bieżąco przecież
Nie nadążamy za Tobą