Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Magda70 22:01, 12 sty 2017

ren133 napisał(a)

Hi hi hi ... tak dobrze nie ma ... a od ostatnich wakacji w Rowach eM nie chce słyszeć o wyjeżdzie nad polskie morze ... temp wody oscylowała między 9-11stopni ...

ha ha...ale ten jod samo zdrowie
22:02, 12 sty 2017
ren133 napisał(a)

Też tak masz, ze odliczasz? hi hi ... ja to bardzo lubię ... no i nie próżnuję w niedzielę zaczęłam ćwiczyć callanetics

szalejesz

choc sama ostatnio robie 2x w tygodniu skalpel ...raczej nie odchudza ( przynajmniej mnie nie) ...ale na kregosłup pomaga i nogi na narty wzmacnia solidnie

ren133 22:03, 12 sty 2017

Magda70 napisał(a)

ha ha...ale ten jod samo zdrowie

najeździliśmy się dla tego jodu wlasnie jak dzieci były małe ... kiedy to było?
ren133 22:10, 12 sty 2017

eee_taam napisał(a)

szalejesz

choc sama ostatnio robie 2x w tygodniu skalpel ...raczej nie odchudza ( przynajmniej mnie nie) ...ale na kregosłup pomaga i nogi na narty wzmacnia solidnie

mój syn spytał mnie dzisiaj czy ja innych ćwiczeń nie znam tylko to PRLowskie? ... może jak sie z boku patrzy to i wyglądają te ćwiczenia na mega statyczne ale jednak rzeźbią ciało jakby nie było ... muszę tylko wypracować systematyczność

Ps na odchudzanie to jednak tylko dieta ... też zaczęlam ale tylko i wylącznie zrównoważona na mnie działa ...
Margarete 22:38, 12 sty 2017

A jak tam wasza psica się ma? Dawno jej nie pokazywałaś, urosła? Posłuszna jest czy rozpieszczona? Bo że kochana to nie wątpię
nawigatorka 22:41, 12 sty 2017

Makao_J napisał(a)

Hahaha dobre. Najlepiej to wybierz sobie pin który najbardziej Ci pasuje i trzymaj się jednego. Wtedy będziesz najbardziej zadowolona. Najgorzej to jak chcesz kilka srok za ogon złapać. Nic nie wyjdzie.
To samo tyczy się ogrodu. Jeden cel i żadnych skoków w bok
ustaw sobie na tapetę w telefonie ja tak mam
Madzenka 23:33, 12 sty 2017

Ciekawe dyskusje zimowe się tu toczą
05:43, 13 sty 2017
ren133 napisał(a)

mój syn spytał mnie dzisiaj czy ja innych ćwiczeń nie znam tylko to PRLowskie? ... może jak sie z boku patrzy to i wyglądają te ćwiczenia na mega statyczne ale jednak rzeźbią ciało jakby nie było ... muszę tylko wypracować systematyczność

Ps na odchudzanie to jednak tylko dieta ... też zaczęlam ale tylko i wylącznie zrównoważona na mnie działa ...

mój tez się ze mnie naśmiewał......to kazałam cwaniaczkowi stanąć obok mnie i machać kończynami ....zdziwił się że to machanie takie łatwe nie jest ...już się nie naśmiewa
Makao_J 08:43, 13 sty 2017

No a niech zrobi skłon i dotknie palcami podłogi. Dzieci mają problemy z takimi ćwiczeniami. Mostki i syrenki, czy okrutne nożyce...
kasja83 10:45, 13 sty 2017

ren133 napisał(a)

Też tak masz, ze odliczasz? hi hi ... ja to bardzo lubię ... no i nie próżnuję w niedzielę zaczęłam ćwiczyć callanetics

Litości...dziewczyny na detoksach cukrowych, a ja??Dziewczyny na aerobikach, a ja?