Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

kasja83 20:17, 22 sty 2017

ren133 napisał(a)

Z Asią szukałyśmy już w lutym ... i wziąwszy pod uwagę stosunek ceny do jakości wybór padł własnie na szkółkę spod Szczecina

I że kurierem wysyłali tak?
ren133 20:23, 22 sty 2017

kasja83 napisał(a)

I że kurierem wysyłali tak?

Hi hi hi ... tak dobrze to nie ma
Asi i Edytce odebrali eMowie (przy okazji) a ja znalazłam transport powrotny w moim kierunku ... no niestety nie za darmo ... ale czego się nie robi dla pięknych drzew z pewnego źródła
Margerytka40 20:25, 22 sty 2017

Piękne te śś. Warto było szukać. Ja mam dopiero takie marniutkie patyczki wysokie na raptem 50 cm. Ale wezmę się za nie . Podobno szybko rosną
Zana 20:32, 22 sty 2017

Renia, weekend spędziłam w Twoim ogrodzie. Wcześniej czasami zaglądałam, a teraz przeczytałam gruntownie ubiegły rok - od wiosny do późnej jesieni. Jako, że weekend się kończy to na razie kończę tę długą wizytę. Teraz już wiem co gdzie jest - głębnik, taras, ścianka. W każdym razie zachwycona jestem zmianami, jakie przeprowadziłaś w ogrodzie. Rabata ze ścianką to cudeńko! Grabowe śliczne! I w ogóle wielkie brawo Ty
kasja83 20:41, 22 sty 2017

ren133 napisał(a)

Hi hi hi ... tak dobrze to nie ma
Asi i Edytce odebrali eMowie (przy okazji) a ja znalazłam transport powrotny w moim kierunku ... no niestety nie za darmo ... ale czego się nie robi dla pięknych drzew z pewnego źródła

Buuu-to już widzę zabawę z szukaniem ŚŚ.
jolanka 20:48, 22 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Ja kupowalam bardzo ładna u Grabczewskich, zawsze mieli duży wybór
kasja83 21:02, 22 sty 2017

jolanka napisał(a)

Ja kupowalam bardzo ładna u Grabczewskich, zawsze mieli duży wybór

Jolanko a Ci Grabczewscy to gdzie są?Bo wiesz ja Małopolska.
ren133 21:09, 22 sty 2017

Margerytka40 napisał(a)
Piękne te śś. Warto było szukać. Ja mam dopiero takie marniutkie patyczki wysokie na raptem 50 cm. Ale wezmę się za nie . Podobno szybko rosną

Podobno szybko ... tego się trzymajmy A to chyba niedawno swoje kupilaś? Pokazywałaś je?
ren133 21:13, 22 sty 2017

Zana napisał(a)
Renia, weekend spędziłam w Twoim ogrodzie. Wcześniej czasami zaglądałam, a teraz przeczytałam gruntownie ubiegły rok - od wiosny do późnej jesieni. Jako, że weekend się kończy to na razie kończę tę długą wizytę. Teraz już wiem co gdzie jest - głębnik, taras, ścianka. W każdym razie zachwycona jestem zmianami, jakie przeprowadziłaś w ogrodzie. Rabata ze ścianką to cudeńko! Grabowe śliczne! I w ogóle wielkie brawo Ty

Ależ mi miło ... i podziwiam, że Ci się chciało!!! Cieszę się, ze Ci się podoba Bardzo motywujące sa takie słowa))) Chyba zacznę myśleć poważnie o planach na ten rok ... bo na razie to tylko pint i ... walka z nadmiarem kg
Dziekuję
ren133 21:14, 22 sty 2017

kasja83 napisał(a)

Wiesz to może tak być, że dzięki O w tym roku będzie większy wybór tych drzew