i tak zrobiłam rozstaw co 70 cm
Może będzie mniej pryskac ale coś na pewno.w końcu woda będzie spadać w wodę.
U nas kwasiak w ninajhorszych cenach.tez coś planuje z niego w tym roku.u mnie tylko brak zaufanej osoby kwasiak spawajacej. A do tego ktoś otwarty na dziwne pomysły jest
Dziwne pomysły powiadasz? Na razie wszystko w sferze dyskusji ... może się okaże mniej otwarty niż myślimy? Trochę było już tutaj rozmów na temat pompy wodnej ... nadszedł jednak moment konkretów ... może taka by się nadała? http://www.oczkawodne.co/aquamax-eco-classic-2500.html
A wiesz, ze ja też nie moge się doczekać takiego wyrośniętego ogrodu ... takiego dopieszczonego jaki Ty stworzyłaś))) ... ale jestem realistką ... wiem, że to na razie pozostanie jeszcze długo w sferze marzeń ...
Ale milo, że we mnie wierzysz
Inspirka piekna ale może za wysoko mierzę?
Aniu Danusia zawsze mówiła że trawnikowi po zimie należy się odpoczynek, jak stopnieje śnieg to należy dać mu się zebrać , pozwolić odetchnąć i dopiero za jakiś czas zaatakować go wertykulacją więc wg mnie najwcześniej w kwietniu
o dziwnych pomysłach to pisze we własnym kontekście
nasz dotychczasowy spawacz przyzwyczaił sie by nie pytac co co nam chodzi docelowo
cisy małe ale przeciez to drzewa więc nie ma sensu moim zdaniem sadzić gęściej. tak na zdrowy rozsądek. za 15 lat będzie zywopłot
na pompach się nie znam jeszcze ale też będe musiałą zglębic temat