ID są na Reksiowej ale jeszcze małe a zawilce wiosenne i jesienne na pierwszej grabowej. Pewnie chodzi o te graby na reksiowej ... to jest grab fastigiata ... kupowalam je jesienią zeszłego roku
Witaj ?Wiolu
Cięzko jest tak doradzić nie wiedząc jaki styl ogrodu lubisz, jakie rosliny już masz, jaki kształt rabat, nie widząc planu całości ... Dlatego może jakbyś opowiedziala coś więcej o swoim ogrodzie, upodobaniach byłoby łatwiej coś doradzić
Reniu, naprawdę wielka to przyjemność dla zmysłów oglądać Twój ogród, choć ja do końca zwolenniczką minimalizmu nie jestem, to w Twoim ogrodzie jestem zakochana, dla mnie to już nawet nie czołówka ale No 1 na O.
Reniu chciałam Cię podpytac o Twoje róże pastelle, bo widziałam, ze masz sporo. Jesteś z nich zadowolona? One mają matowe czy błyszczące liscie? Czy kwiaty sie długo utrzymują i jak wyglądają jak przekwitają- czy znośnie? Jak duża u Ciebie rośnie i jak wygląda po deszczu. O, i jeszcze czy Ci chorowała w ubiegłym roku i czy byś ja polecała na front rabaty, oczywiście z czymś w nogach