Uczta dla oczu i duszy ogrodnika, ten Twój Ożywiony. I napatrzeć się nie mogę na świdośliwy i chciejstwa mi się włączyły.
Renia u Ciebie ma sie wrażenie ze każdy kamyczek był osobno myty, cudnie zawsze.
Reniu cudownie ogród budzi się po zimie Krokusiki i irysiki boskie Pozdrowionka zostawiam
Bożena mnie rozwaliła - myte kamyczki... ale fakt pozostaje faktem, porządek i pięknie jak zawsze
Wzdycham do Twoich ŚŚ, jeszcze w tych kamyczkach tak fajnie są na pierwszy plan wysunięte, że są takimi gwiazdami U mnie w korze tego nie osiągnę niestety... szkoda
Jejciu jakie Wy wszyscy macie piękne ogrody już o tej porze. Cudnie wygląda Twój. Koniecznie muszę zacząć już coś dosadzać to na przyszły rok już będzie lepiej i u mnie bo tak w sezonie to ciężko sobie wyobrazić co będzie wiosną
Reniu Twój ogródek zawsze mnie zachwyca taki spokojny, ułożony, elegancki buziaki też ścięłam hortensje niziutko, tylko kurcze te moje oczka na razie nic nie puszczają ... puszczały te co były wyżej, które ściałem? czy to normalne?
Renia, będziesz miała może siewki tych jarzmianek ciemnych?