No widzisz a ostatnio pani z Mickiewicza przekonywała mnie, że nie można im zakwaszać bardzo gleby (zrozumiałam, że ziemia powinna byc taka jak dla bukszpanów)... będę dzisiaj tam to kupię torf dla rodków i ukorzeniacz. Dokupiłam tez jednego graba ... dam go pomiedzy te dwa co już rosną i może spróbuję wsadzić przy nim te bukszpaniki ... może się uda? Z runianką możemy poczekać Ana pisala, ze nie tnie runianki tylko czasami jak ramy nie trzyma to ciacha
Marzenko nic wielkiego sie nie dzieje - wygrabiłam trawnik a teraz zastanawiam sie co mu zaaplikować obsadziłam donice i kupiłam 3 rodki i tyle Pozdrawiam i miłej pracy życzę w dzisiejszy słoneczny dzień
Ewa ja zaraz wybywam po torf i ukorzeniacz i może jeszcze jedną wielodoniczkę kupię bo ... braklo mi miejsca na stipę, którą zaczęłam pikować ... i biorę się ostro do pracy w ogrodzie tym bardziej, ze piekne słońce dziś jest Miłej pracy
Przesadzimy cale kepy juz sie ladnie rozmnozyla i jest poukrywana pomiedzy serbami czy szmaragdami zmykam do ogrodu mam dzisiaj opoznienie ,pospalam dzwon jakbys dzisiaj przyjechala czy jutro albo kiedy tam chcesz