Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 22:13, 07 kwi 2016

Kochani
Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio nie ogarniam forum ... po calym dniu w ogrodzie nie mam już na nic siły ... Przycięłam dzisiaj dalszą cześć smaragdów i oczyściłam kilkanaście sztuk i ... 50mb potraktowałam pinivitem - zieloniutkie i błyszczące sa teraz moje tujki oby tylko deszcz nie lunął w nocy
Anusia 22:18, 07 kwi 2016

Reniu no właśnie o to chodzi, że mamy pracować w ogrodzie a nie siedzieć przed komputerem Tak serio to pewnie większość z nas nie ogarnia hehe. Pozdrawiam i spokojnej nocki
jankosia 22:47, 07 kwi 2016

Renia, ja ci mogę powiedzieć jak ogarniam. To proste: czytam w przerwie na papierosa i jestem zawsze na bieżąco z zaznaczonymi wątkami a nic nie piszę Też ryję tylko i ryję, a potem wieczorem wszystko boli ale energii tyle co przez całą zimę nie miałam Wejdę napisać słowo to tu to tam ale bez żadnych "byłam" I nikt nic idę mnie nie chce bo nie mam wątku - widzisz
ren133 22:54, 07 kwi 2016

jankosia napisał(a)
Renia, ja ci mogę powiedzieć jak ogarniam. To proste: czytam w przerwie na papierosa i jestem zawsze na bieżąco z zaznaczonymi wątkami a nic nie piszę Też ryję tylko i ryję, a potem wieczorem wszystko boli ale energii tyle co przez całą zimę nie miałam Wejdę napisać słowo to tu to tam ale bez żadnych "byłam" I nikt nic idę mnie nie chce bo nie mam wątku - widzisz

No tylko, że ja nie palę papierosów

PS Myślę, że jutro trochę nadrobię bo będzie u mnie nieogrodowo
ren133 22:56, 07 kwi 2016

Anusia napisał(a)
Reniu no właśnie o to chodzi, że mamy pracować w ogrodzie a nie siedzieć przed komputerem Tak serio to pewnie większość z nas nie ogarnia hehe. Pozdrawiam i spokojnej nocki

No własnie jankosia podała nam przepis jak być w kwietniu na bieżąco z forum
MirellaB 06:46, 08 kwi 2016

Reniu sezon się zaczął na dobre to i wątki pędzą Trudno być na bieżąco, wszędzie tyle się dzieje
Lubię ten czas, zdjęć dużo, planowanie, realizacje - fajnie
U mnie jak ktoś pisze, że nie ogarnia to w jednym zdaniu streszczam co się dzieje i jest na bieżąco
siakowa 07:42, 08 kwi 2016

też więcej czytam niż pisze buziaki
ren133 08:30, 08 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Reniu sezon się zaczął na dobre to i wątki pędzą Trudno być na bieżąco, wszędzie tyle się dzieje
Lubię ten czas, zdjęć dużo, planowanie, realizacje - fajnie
U mnie jak ktoś pisze, że nie ogarnia to w jednym zdaniu streszczam co się dzieje i jest na bieżąco

A wcale nie ułatwiasz kochana drugi wątek założyć przy takim nawale prac? co Ty serca nie masz?
ren133 08:35, 08 kwi 2016

siakowa napisał(a)
też więcej czytam niż pisze buziaki

idę do Ciebie poczytać o brzozach
siakowa 08:43, 08 kwi 2016

ups to lece bo u siebie jeszcze nie byłam