Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Podwójna natura bliźniaka w ogrodzie...

Agi2006 09:59, 14 cze 2017

Witaj Abiko. Właśnie mija 3 tydzień od rozmowy z Finką i seslerie, które miałyby do mnie dotrzeć już pewnie się ukorzeniły. Więc został mi do wykonania telefon potwierdzający zamówienie 72szt. Miałam to zrobić w poniedziałek ale przełozyłam na wczoraj ... Dziś jest środa a ja dalej dumam czy tylko seslerie dać do kwater czy jednak kule, barwinek alba i carex montana. Hakone to chyba jednak nie na front bo jest brzydka zimą i wczesną wiosną.... Inspiracja powyższa jest cudna....
inag 22:35, 14 cze 2017

Cudną masz tą pergolę Napatrzeć się nie mogę...
Czuję się jakbym oglądała w napięciu film: Co Agi2006 zdecyduje?
jazzy 00:17, 15 cze 2017

Agi2006 napisał(a)
:
Zajebioza!
Ja nie mogę namówić eMa żeby zaczął naszą pergolę Może na urlopie coś drgnie Wy to pracusie jesteście. Fajnie
Agi2006 22:35, 16 cze 2017

inag napisał(a)
Cudną masz tą pergolę Napatrzeć się nie mogę...
Czuję się jakbym oglądała w napięciu film: Co Agi2006 zdecyduje?

Inag byle by to nie byl horror
Agi2006 22:39, 16 cze 2017

jazzy napisał(a)
Zajebioza!
Ja nie mogę namówić eMa żeby zaczął naszą pergolę Może na urlopie coś drgnie Wy to pracusie jesteście. Fajnie

A myslisz ze mi z mezem antyogrodnikiem latwo poszlo? Teraz pewnie bede miesiac czekac na skonczenie smietnika. A dzis kupilam sobie czarny bez eva. Zgapilam od Ciebie Jak on u Ciebie sie sprawuje?
jazzy 09:43, 17 cze 2017

Agi2006 napisał(a)

A myslisz ze mi z mezem antyogrodnikiem latwo poszlo? Teraz pewnie bede miesiac czekac na skonczenie smietnika. A dzis kupilam sobie czarny bez eva. Zgapilam od Ciebie Jak on u Ciebie sie sprawuje?
Ja dokupiłam drugi Ten starszy rośnie bez problemu, wiosną obsiadły go mszyce, ale popryskalam agrecolle targeta i spokój. Fajnie, że kupiłaś, będziesz zadowolona
Agi2006 12:20, 17 cze 2017

Mam nadzieje, ze mi tez się przyjmie. Niby miałam na niego miejscówkę ale sąsiadka trochę mi namieszała, ale o tym w innym odcinku mam nadzieję, ze wrzucisz Twoje przepiękne, profesjonalne zdjęcia z Evami.... dałas im jakieś towarzystwo czy rosną solo?
Dziś leje...więc może fkleje trochę zdjęc, które ostatnio mi się nie chciały wgrac.
okolice śmietnika c.d.

Agi2006 12:30, 17 cze 2017

I widok na nowa rabatę na murku i działkę sąsiadki. Miały być u niej za ogrodzeniem tuje a jest górka przykryta folią i tak już pewnie zostanie ja posadiłam tam rząd berberysów erecta, centralnie przed nimi rozplenica hameln 4szt. a po jej obydwóch stronach maja być zielone kule (bukszpan lub danica), a przed nimi pas trzmieliny biało zielonej wchodzącej delikatnie na murek. na dole na samym końcu miał to zamykać czarny bez eva. tylko jak on będzie wyglądał na tle tej brązowej folii u sąsiadki??? No mam zgryz...
Widok od śmietnika:

I od dołu
Agi2006 12:35, 17 cze 2017

Trzmieliny przy murku

Widok od śmietnika na kwatery z śś. świdośliw nie widać bo tak zarosły chwastami...

Agi2006 12:37, 17 cze 2017

i kolorki